Samsung Galaxy S9+ apare pe Internet cu un detaliu dezamagitor

Miercuri, 15 Noiembrie 2017, ora 09:07
1238 citiri
Samsung Galaxy S9+ apare pe Internet cu un detaliu dezamagitor
Foto: Playtech.ro

Samsung Galaxy S9 si S9 Plus ar fi pregatite de lansare mai devreme fata de intervalul de anul acesta, asa ca deja incepem sa avem informatii despre ele, scrie Playtech.ro.

Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus ar trebui sa apara mai devreme in 2018 decat au aparut in 2017; avand in vedere ca acestea apar, de obicei, la finele lui februarie sau la inceputul lui martie, ne putem astepta sa vedem o lansare chiar si in luna ianuarie.

Au aparut noi informatii pe Internet cu privire la noile telefoane, care probabil ca intra intr-o faza incipienta de testare. Cele doua modele de telefoane ar urma sa fie SM-G960 si SM-G965, pentru modelele S9, respectiv S9 Plus. Al doilea dintre cele doua smartphone-uri a aparut recent pe Geekbench, unde pot fi vazute si o parte dintre specificatiile telefonului.

E destul de clar ca noul telefon va beneficia de procesorul aparut recent, Exynos 9810, insa cea mai mare dezamagire pare a fi la capitolul memorie RAM.

Vezi AICI ce memorie RAM va avea noul Galaxy S9 ...citeste mai departe despre "Samsung Galaxy S9+ apare pe Internet cu un detaliu dezamagitor" pe Ziare.com

#Samsung Galaxy S9, #Galaxy S9 Plus, #procesare, #ram, #telefoane, #Samsung , #Stiri Internet