Top bijuterii elegante cu perle pentru sarbatorile iernii

Miercuri, 19 Decembrie 2018, ora 10:57
2281 citiri
Top bijuterii elegante cu perle pentru sarbatorile iernii

In preajma sarbatorilor de iarna, putine cadouri incanta mai mult doamnele si domnisoarele decat o bijuterie eleganta si rafinata. Mai mult, pregatirea pentru petrecerea de Revelion implica si alegerea cu atentie a unui set de accesorii care sa puna in valoare tinuta aleasa. Unele dintre cele mai populare si mai bine vandute bijuterii de anul acesta sunt perlele naturale.

Perlele veritabile: un vis devenit realitate

Daca ai fost mereu impresionata de luxul discret al perlelor naturale asa cum au fost ele purtate de femei precum Printesa Diana sau Jackie Kennedy, atunci te vei bucura sa afli ca poti gasi astfel de bijuterii si la noi in tara.

Daca esti in cautarea unui cadou de sarbatori cu adevarat special sau vrei sa te faci remarcata prin delicatetea si feminitatea accesoriilor purtate la petreceri iarna aceasta, iata un top al celor mai dorite bijuterii elegante cu perle din acest sezon!

1. Colierul cu perle

Candva, exista un mit conform caruia colierele cu perle reprezentau bijuterii vechi, de familie, mosteniri incarcate de nostalgie, dar care se pastrau cu grija mai degraba decat se purtau pe strada sau la ocazii speciale.

Din fericire, case de moda precum Chanel sau Dolce & Gabbana au readus perlele in atentia femeilor iubitoare de accesorii ocazii speciale dar si de bijuterii sic ce pot fi purtate cu stil pe strada sau la birou.

Versatilitatea este cea care a castigat batalia dintre perle si diamante, cele dintai detasandu-se clar in aceasta competitie. Dincolo de faptul ca sunt foarte scumpe, diamantele sunt foarte greu de purtat in contexte obisnuite.

Perlele - si mai ales un colier cu perle - pot sa adauge un strop de personalitate femeii care le poarta la birou, pe strada, la o intalnire sau o iesire in oras cu prietenele.

In zilele noastre, un colier perle veritabil reprezinta alegerea perfecta pentru ca se asorteaza oricarei tinute, oricarei varste si oricarui stil personal. Mai mult, acum ca niciodata, poti sa alegi dintr-o mare varietate de perle naturale.

Unele dintre cele mai ravnite coliere cu perle anul acesta au fost cele cu perle negre tahitiene, micile nestemate intunecate fiind foarte pretioase, dar si colierele cu perle aurii din Marea Sudului, adevarate comori de o mare raritate.

Colierul cu perle (albe, roz, mov, aurii sau negre) confera unei tinute elegante un plus de farmec si stralucire. Poti opta pentru unul scurt, de tip choker sau statement, pe care sa il porti la o rochie cu decolteu generos, sau unul lung, de opera, care stilizeaza atat o tinuta de seara cat si una de oras.

Un colier de perle foarte lung - sau mai multe coliere suprapuse - pot fi stilizate cu o brosa pentru un look baroc, foarte elegant.

2. Cerceii cu perle

A doua cea mai populara bijuterie cu perle - ca nivel de cerere si vanzari - sunt cerceii cu perle veritabile. Fie ca sunt mici si discreti, perfect pentru a da un strop de stralucire unei tinute de zi, fie ca sunt lungi sau supradimensionati, perfecti pentru o tinuta de seara, cerceii cu perle naturale pun in valoare cele mai frumoase trasaturi ale unei femei.

Daca vrei sa cumperi cercei cu perle anul acesta - ca surpriza pentru o femeie draga sau ca accesoriu indispensabil pentru tinuta ta de sarbatori, iata cateva trucuri pe care sa le tii minte:

  • Perlele albe sau negre in monturi delicate si mici (cercei cu surub) merg foarte bine pentru adolescente si femei tinere; sunt, de asemenea, unul dintre accesoriile preferate de femeile de afaceri;
  • Cerceii cu toarta au un aer mai elegant, dar sunt de asemenea preferati pentru tinute de zi;
  • Cerceii lungi, cei mari si rotunzi, dar si cei candelabru reprezinta alegerea perfecta pentru ocazii speciale;
  • Cerceii cu perle devin inca si mai spectaculosi atunci cand sunt montati alaturi de zirconiu, cristal Swarovski sau diamante - de aceea multi cercei pentru ocazii prezinta si astfel de pietre pretioase sau semipretioase pe langa perle;
  • Avand in vedere faptul ca cerceii atrag atentia asupra chipului unei femei, ei trebuie alesi astfel incat sa puna in valoare culoarea ochilor si nuanta pielii celei care ii poarta (alege o pereche de cercei in tonuri de roz-piersica sau mov-lavanda daca ai un ten oliv si ochi verzi de exemplu, efectul va fi unul uluitor) .
  • Nu uita de seturile cu perle - bijuteriile pot fi purtate separat, dar pentru ocazii speciale, setul cu perle naturale iti va desavarsi aspectul si tinuta fara nici un efort.

3. Inelele cu perla

Atunci cand ne gandim la un inel cu perla pe care vrem sa il daruim cadou, ne gandim in primul rand la inelul de logodna. Contrar miturilor si credintelor populare, perlele aduc noroc celor indragostiti, belsug, armonie si putere.

Denumite de vechii greci "lacrimile de fericire ale ingerilor" in prezenta iubirii adevarate, perlele naturale au devenit un simbol al trainiciei unei casnicii. Din acest motiv, in occident, inelele de logodna cu perle au inceput sa depaseasca in popularitate celebrele inele cu diamant.

Ce trebuie sa stii insa este faptul ca inelele cu perle nu sunt numai legate de misterul logodnei. Asa cum probabil ai vazut pe podiumuri si in reviste, astfel de inele se poarta zilnic, ca accesoriu elegant la birou, sau la ocazii speciale si petreceri (in versiunea cocktail ring).

Cu alte cuvinte, un inel cu perla cadou sau un inel cu perla care sa accentueze o rochie de seara sunt cele mai bune alegeri pe care le poti face anul acesta.

Asa cum spuneam si mai devreme, perlele autentice sunt prezente si in Romania, la preturi accesibile, prin intermediul distribuitorilor acreditati. Din ce in ce mai multe femei le aleg pentru farmecul lor atemporal si frumusetea lor intrinseca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#colier perle, #bijuterii perle, #bijuterii ocazie , #Shopping