Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
A   A   A

BusinessMark: Specialistii in resurse umane, din tara si strainatate, se reunesc pentru doua zile la Cluj-Napoca

BusinessMark: Specialistii in resurse umane, din tara si strainatate, se reunesc pentru doua zile la Cluj-Napoca
BusinessMark anunta organizarea evenimentului "Operational HR", ce va avea loc pe 2-3 noiembrie la Hotel Golden Tulip Ana Dome, Cluj-Napoca. Conferinta reuneste specialisti cu experienta la nivel national si international, care vor aborda teme legate de operatiuni si procese organizationale.
In cadrul evenimentului, speakerii invitati vor discuta despre reinterpretarea standardelor de performanta, transformarea organizationala si capacitatea angajatilor si angajatorilor de a se adapta, intr-o lume in care schimbarea este noua certitudine.

Agenda acopera mai multe arii de interes: managementul motivarii si metode de gestionare a performantei, adaptarea proceselor operationale de HR la provocarile contextului economic si social autohton si preintampinarea riscurilor, optimizarea costurilor financiare, consolidarea unor organizatii performante, prin stimularea inteligentei colective, valorificarea capitalului uman, softuri inteligente versus capital uman, modalitati de pastrare a angajatilor in industrii care se confrunta cu schimbari accelerate, procese strategice, sistemice si deliberate care identifica liderii potentiali si le ofera oportunitati de dezvoltare necesare etc.

"La cea de-a doua editie a evenimentului Operational HR la Cluj-Napoca ne face placere sa avem alaturi specialisti cu expertiza pe piata locala si internationala, care vor impartasi din experienta proprie si vor accentua latura umana a operatiunilor si proceselor organizationale", a declarat Andreea Paun, Managaing Partner, BusinessMark.

Timp de doua zile, participantii au oportunitatea sa interactioneze cu urmatorii speakeri:

* GYONGYI HUNYADI - HR Manager, VCST AUTOMOTIVE PRODUCTION
* SORIN ANGHEL - Regional Sales Manager, SIGNAL IDUNA
* GABRIEL CHIRVASE - HR Manager, HEIDELBERGCEMENT
* STELIAN BOGZA - Co-Founder, BENEFITONLINE
* ION BEGU - HR Manager, FABRYO CORPORATION
* ALISTAIR CONNELL - CEO International Health & Benefits, AON (UK)
* VIOLETA BALINT - HR Manager, HUTCHINSON
* Reprezentant ROMANIAN SOFTWARE
* ALEXANDRU ALDOESCU - Head of HR, SAMSUNG
* DELIA MANDACHE, HR Manager, AD PHARMA
* OANA CIOBANU - HR & CSR Manager, UP ROMANIA
* ANDREI CRETU - Co-Fondator, 7CARD
* CLAUDIA STAN, Manager, People Services, KPMG ROMANIA
* SILVIA PAULESCU - HR Manager, DRAEXLMAIER
* DAN KOBLICSKA- Executive Manager, ALTRAN
* ELENA BADEA - Managing Director, VALORIA
* MAURA MOISIL - HR Business Partner, YONDER
* DIANA NASTASE - HR Manager, PLEXUS
* ANNEMARIE FABIAN- Business Developer, BOOKSTER
* IULIAN TERCIU - HR Director, ROMGAZ
* LEONARD RIZOIU - Managing Director, LEOHR

Invitatul special al acestei editii este ANDRE DE WIT - Dean, LEADERSHIP ACADEMY AMSTERDAM / Vice President Learning, CARLSBERG GROUP DENMARK a carui prezentare se bazeaza pe tema The Agile Workforce - echipe de HR ce conduc initiative de schimbare de succes.

Aceasta editie include un workshop ce va fi sustinut de reprezentantii Evolutiv Consultants Network, bazat pe simularea SIMTALENT. CRISTINA TIRULNIC - Senior trainer si GHEORGHE STEFANESCU - Senior trainer ii invita pe participanti sa preia rolul de manageri in 5 companii aflate in concurenta, fiecare avand responsabilitatea de a-si conduce si dezvolta echipa. Astfel, aceasta experienta practica ii va determina si sprijini pe manageri sa valorifice potentialul fiecarui membru al echipei.

Inscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Evenimentul "Operational HR" este organizat de BusinessMark alaturi de: ROMANIAN SOFTWARE, Signal Iduna, UP Romania, Max Relax, World Class, Ciocolaterie Leonidas Cluj, LEO HR, Evolutiv Consultants Network, AVIS, Maastricht School of Management Romania, DWNT, Cluj Cowork si Plantam fapte bune in Romania. Radioul principal este KISS FM. Partenerii media ai conferintei sunt: Signal Connect, AGERPRES, Portal HR, Ziarul Clujean, Alba Stiri, inTurda.ro, Clujul de buzunar, Cluju.ro, Cluj Business, InfoOradea, NewMoney, Curierul National, MoneyBuzz, Jurnalul de Afaceri, PRWave, AngajatorulMeu.ro, FEMEI IN AFACERI, Business24, Ziare.com, Manager Express, Gazetadestiri, Saptamana Financiara, Debizz, Global Manager, PortalManagement, Market Watch, Energynomics, Financiarul.ro, Roportal, Calendar Evenimente, PRBox, Rbeconnect, Vox Capital, Transilvania Business, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, MLM News, Startups.ro, Administratie.ro, MediaRabbit, Chalbert, FinZoom.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B si pune la dispozitia clientilor sai modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta in mod direct cu mediul de afaceri si de a crea oportunitati de parteneriat strategic. Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 12 Octombrie 2017, ora 16:38

 Articol citit de 1416 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor