Am avut nevoie de piese de schimb si am ales TractorSud.ro

Joi, 20 Februarie 2020, ora 10:22
911 citiri
Am avut nevoie de piese de schimb si am ales TractorSud.ro

De mai bine de 10 ani am inceput sa ma ocup cu munca la tara si cu agricultura, in special cu cereale si legume. Nu a fost un inceput deloc usor dar, cu ajutorul catorva fonduri europene si alte investitii, am reusit sa ma pun pe picioare in scurt timp si dupa cativa ani chiar sa ma extind.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate am cumparat inca de la inceput un tractor, o combina, plug, semanatoare si balotiera, practic cele mai importante utilaje si echipamente. Le-am ales pe toate de la acelasi brand, Case IH. Am luat aceasta decizie datorita faptului ca, fiind aceeasi marca, vor lucra mai bine impreuna si totodata, pot gasi piese de schimb mai rapid, unele dintre acestea fiind potrivite de la un echipament la altul.

Datorita faptului ca nu am vrut sa cheltui toti banii, am ales utilaje second-hand, care au functionat fara probleme la inceput. Dar cu timpul, au inceput sa apara diverse probleme pentru ca unele piese erau deja uzate iar eu le-am uzat si mai mult iar altele trebuiau schimbate neaparat. Pentru asta am ales magazinul online TractorSud.ro unde gasesc de fiecare data o mare varietate de piese Case IH de schimb, de calitate.

Atunci cand toate utilajele functioneaza la parametri maximi, treaba merge struna. Astfel, puteam schimba de la un plug la o semanatoare sau la o remorca in doar cateva minute si imi continuam treaba fara probleme. Fiind prevazator, inspectam fiecare utilaj in prealabil, inainte de a incepe sezonul de cultivat si inlocuiam piesele care pareau uzate sau care s-ar fi putut defecta sau uza chiar in cele mai nepotrivite momente.

In doar cateva minute gaseam piese tractor Case IH pe site-ul celor de la TractorSud.ro si plasam o comanda astfel incat sa ajunga la mine cat mai rapid si sa am timp sa le schimb. Pentru ca voiam ca totul sa fie realizat asa cum trebuie, apelam mereu la ajutorul unui mecanic din zona. Ar fi fost usor si pentru mine sa schimb unele piese insa este mai bine sa lasam asta pe mana unui profesionist.

Oferta magazinului nu cuprinde insa doar piese tractor sau piese combina Case IH si de la alte brand-uri ci si anumite echipamente si sisteme precum echipamente de furaje, de prelucrare a terenului sau de fertilizare. Si acestea, ca si piesele, sunt de cea mai buna calitate si totodata in magazin gasim piese de schimb si pentru ele. Dupa cum am spus, este mai usor cand toate echipamentele apartin aceluiasi producator pentru ca piesele se pot schimba mai usor iar eficienta este cea dorita.

Astfel, de-a lungul anilor, ori de cate ori am avut nevoie de anumite piese de schimb am apelat la magazinul Tractor Sud. Chiar daca nu am stiut exact de ce aveam nevoie, cei de la echipa de consiliere tehnica mi-au stat la dispozitie si m-au indrumat asa cum trebuie. Asa ca nu a fost nevoie niciodata sa returnez un produs schizitionat de la ei sau sa-l inlocuiesc cu un altul.

#piese schimb tractorsud, #magazin piese tractor , #Agricultura