O femeie a devenit, in premiera, director general la Metrorex

Luni, 11 Noiembrie 2019, ora 18:27
927 citiri
O femeie a devenit, in premiera, director general la Metrorex
Foto: Arhiva Ziare.com/Alexandru Nistor

Metrorex transmite ca mandatul de director general interimar al lui Marin Aldea a expirat. In consecinta, locul sau va fi luat de un alt manager. De aceasta data, in premiera, societatea va fi condusa de o femeie.

"Consiliul de Administratie a mandatat-o pe doamna Mariana Miclaus sa indeplineasca atributiile de director general provizoriu, incepand cu data de 12.11.2019.

Doamna Mariana Miclaus, anterior numirii in functia de director general, a condus, in cadrul Metrorex, Serviciul Managementul Finantarilor Externe, avand o experienta de peste 30 de ani in cadrul societatii.

Mentionam ca de la infiintarea Metrorex, este pentru prima data cand pozitia de director general este ocupata de catre o doamna", se arata intr-un comunicat transmis de companie la solicitarea Ziare.com.

Potrivit CV-ului comunicat de Metrorex, Mairana Miclaus are 56 de ani si lucreaza la Metrorex din 1981. A absolvit, in 2009, cursurile Facultatii de administratie publica din cadrul Universitatii Athenaeum din Bucuresti, in 2009. ...citeste mai departe despre "O femeie a devenit, in premiera, director general la Metrorex" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#prima femeie director metrou Bucuresti, #director general nou metroub , #Stiri Macroeconomie