O firma primeste 4 milioane de lei sa pazesca Autostrada Bucuresti-Ploiesti

Luni, 17 Decembrie 2018, ora 10:57
1037 citiri
O firma primeste 4 milioane de lei sa pazesca Autostrada Bucuresti-Ploiesti
Foto: Arhiva Ziare.com

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit firmei de paza Integra Guard un contract privind furnizarea de servicii de paza pentru Autostrada A3, Bucuresti-Ploiesti, cu o valoare estimata la 4,08 milioane de lei (880.000 euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Contractul vizeaza "asigurarea pazei obiectivelor, bunurilor si valorilor la sectia Autostrazi". Locul principal de prestare a serviciilor este autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, potrivit anuntului.

Tipul procedurii a fost licitatia deschisa, printre criteriile de atribuire se numara "cel mai bun raport calitate-cost", iar contractul nu va putea fi subcontractat.

Integra Guard avea, la finalul anului trecut, 212 angajati, iar veniturile totale inregistrate in 2017 au fost de 3,51 milioane de lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor.

CNAIR a primit, in cadrul licitatiei, sapte oferte, dintre care trei au fost declarate admisibile. ...citeste mai departe despre "O firma primeste 4 milioane de lei sa pazesca Autostrada Bucuresti-Ploiesti" pe Ziare.com

#autostrada Bucuresti Ploiesti paza , #Stiri Macroeconomie