Razvan Cuc anunta ca s-au turnat primii kilometri de asfalt pe centura Bacaului, parte din Autostrada Moldovei

Joi, 03 Octombrie 2019, ora 22:02
1039 citiri
Razvan Cuc anunta ca s-au turnat primii kilometri de asfalt pe centura Bacaului, parte din Autostrada Moldovei
Foto: Facebook / Razvan Cuc

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat, joi, ca pe centura ocolitoare a orasului Bacau, parte a Autostrazii Moldovei, s-au turnat primii kilometri de asfalt, la sase luni de la inceperea lucrarilor.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, care a vizitat joi santierul centurii din Bacau, a anuntat, pe pagina lui de Facebook, ca firma care executa lucrarile a turnat primii kilometri de asfalt.

Ministrul se declara multumit de mobilizarea constructorului si de ritmul lucrarilor.

"Ajuns aici, in ciuda tuturor scepticilor si mincinosilor, constructorul a inceput sa toarne asfalt. Reamintesc tuturor ca in 15 martie a.c. am ajuns pe acest santier unde s-au inceput efectiv lucrarile.

Toti aceia care vor sa omoare si ultimele firme romanesti de constructii si care au inceput sa vorbesca, fara rost, ba ca antreprenorul nu lucreaza, ba ca s-a mobilizat doar pentru vizita mea, ba ca utilajele nu sunt pe santier, nu au avut dreptate si constructorul ne-a aratat contrariul. In termen de 6 luni a reusit sa toarne primii kilometri de asfalt. Nu pot decat sa il felicit si sa-l dau exemplu de 'bune-practici'", a scris Razvan Cuc pe pagina de socializare.

Ministrul Transporturilor a mentionat ca centura Bacaului face parte din Autostrada Moldovei.

Varianta de ocolire a orasului Bacau va avea o lungime de 30,8 km, din care 16,2 km vor fi construiti la profil de autostrada. Pe traseu vor fi construite 12 poduri si pasaje, precum si un nod rutier, la intersectia cu DN 2F, care va asigura atat accesul spre si dinspre autostrada, cat si legatura cu centrul municipiului Bacau.

Citeste mai multe despre:

Ministrul Cuc a gasit solutia sa se lucreze la autostrazi: Prezenta sa fizica, cu voie de la premierDesi Cuc a anuntat ca in septembrie e gata, inaugurarea noii autostrazi Ilia-Cosevita se amana pe termen nelimitat. Ciurea: E gata, dar s-a cautat "nod in papura"CNAIR: Lotul 3 al Autostrazii Lugoj-Deva s-a crapat si nu poate fi deschis in septembrie, asa cum promitea ministrul CucIn loc sa construiasca autostrazi, CNAIR isi face publicitate din bani publici. Inca 63.000 de lei pentru fimele lui Bogdan Chireac ...citeste mai departe despre "Razvan Cuc anunta ca s-au turnat primii kilometri de asfalt pe centura Bacaului, parte din Autostrada Moldovei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Lucrari centura Bacaului, #llucrari autostrada Moldovei , #Stiri Macroeconomie