Ministrul Mediului verifica toate angajarile si transferurile din ultima perioada

Miercuri, 06 Noiembrie 2019, ora 19:55
1276 citiri
Ministrul Mediului verifica toate angajarile si transferurile din ultima perioada
Foto: Facebook Costel Alexe

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca va trimite corpul de control pentru a verifica toate angajarile si transferurile facute in ultimele sapte zile, sau programate pentru urmatoarele sapte zile si ca va face o analiza "la sange" a activitatii fiecaruia.

"Voi trimite corpul de control pentru a verifica toate angajarile si transferurile facute in ultimele 7 zile si in urmatoarele 7 zile. Voi face o analiza la sange a activitatii fiecaruia, iar oamenii profesionisti si de buna credinta pot sa aiba incredere ca vor face parte si din echipa mea. Va asigur ca niciun om competent si bine intentionat nu va ramane pe dinafara", a scris Alexe.

Acesta a precizat ca a luat aceasta decizie dupa ce a primit o serie de informatii legate de concursuri organizate "heirupist" in ultimele zile.

"Am inceput sa primesc din ce in ce mai multe informatii despre concursuri organizate heirupist in ultimele zile. Ieri, de exemplu, la Regia Nationala a Padurilor, era programat un concurs pentru un post de conducere, organizat special pentru o anumita doamna director din Ministerul defunct al Apelor si Padurilor. Pana la urma concursul a fost anulat din cauza unor vicii procedurale, insa intentia ramane. Ii avertizez public pe cei care cred ca isi pot securiza anumite posturi incalcand regulile, cat si pe cei care ii vor ajuta: Nu va jucati cu legea pentru ca vor exista consecinte", a punctat ministrul Mediului. ...citeste mai departe despre "Ministrul Mediului verifica toate angajarile si transferurile din ultima perioada" pe Ziare.com

#Costel Alexe angajari transferuri Mediu , #Stiri Mediu