Aplicatie online pentru livrari de canabis la domiciliu, lansata la San Francisco

Miercuri, 30 Iulie 2014, ora 14:45
1944 citiri
Aplicatie online pentru livrari de canabis la domiciliu, lansata la San Francisco

Eaze, o aplicatie pentru telefoanele mobile inteligente prin care se poate solicita livrarea la domiciliu de canabis folosit in scop terapeutic, a fost lansata la San Francisco.

Eaze, lansata marti (www.eazeup.com), este, potrivit unui comunicat, "un nou serviciu de ingrijire la domiciliu, care permite pacientilor sa aiba acces usor, rapid si profesionist la marijuana terapeutica, prin intermediul unei aplicatii pentru telefoanele mobile".

Serviciul, gratuit pentru utilizatori si care "factureaza un mic comision pentru clinici", este pentru moment disponibil doar la San Francisco, iar Eaze promite ca "livrarile vor fi facute, in medie, in 10 minute", potrivit Mediafax.

Pacientii "se pot inregistra de pe telefonul mobil, proces care dureaza cateva minute", iar Eaze are un sistem de verificare rapida a retetelor medicale.

"Procesul de cumparare de marijuana folosibila in scopuri medicale poate fi lent, complicat si imprevizibil", iar "verificarea retetelor poate dura 24 de ore si se repeta in cazul fiecarei clinici" abilitate sa vanda canabis, se mai arata in comunicatul Eaze.

Dupa plasarea comenzii, pacientii pot urmari online traseul pe care se face livrarea, aplicatia fiind similara celor pentru taxiuri.

Potrivit unui purtator de cuvant al Eaze, marti au fost primite mai multe sute de cereri de informatii de la potentiali clienti.

Consumul de marijuana medicala a fost legalizat in California in 1997, iar Eaze vrea sa se extinda in acest stat american, dar si in alte 20 in care intre timp s-a legalizat consumul de canabis terapeutic, precum si in Colorado si Washington, unde substanta poate fi folosita in scop recreativ.

#comenzi online canabis, #aplicatie online livrare canabis, #livrare domiciliu canabis , #Telefoane mobile