Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Sanatate > Stiri Sanatate
A   A   A

Se lanseaza unicul card de reduceri dedicat in exclusivitate persoanelor cu dizabilitati!

Se lanseaza unicul card de reduceri dedicat in exclusivitate persoanelor cu dizabilitati!
Asociatia Persoanelor cu Dizabilitati "Well" lanseaza unicul card de reduceri pentru bunuri si servicii, dedicat in exclusivitate persoanelor cu dizabilitati din Romania, denumit WellCard. Proiectul continua lupta organizatiei in scopul caritabil al ajutorarii persoanelor cu dizabilitati si pentru integrarea lor in munca, in viata sociala si economica.
WellCard isi propune atragerea marilor retaileri de produse si a furnizorilor de servicii medicale din tara in vederea participarii si dedicarii lor la aceasta cauza prin acordarea de reduceri de preturi, luand in considerare partea activa de CSR (Corporate Social Responsibility).

"Anul acesta Well implineste 5 ani si avem in fata proiecte indraznete dedicate in exclusivitate persoanelor cu dizabilitati. Acum provocarea noastra este WellCard, proiectul care creeaza lumea mai frumoasa printr-un efort unitar, incercand sa ofere o viata mai buna persoanelor cu dizabilitati din Romania. Nimic nu este imposibil, totul este posibil daca ne dorim si ne implicam cu totii!" a declarat Mirona Tudor, presedintele organizatiei.

Conform studiului anual realizat de ANPD (Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Dizabilitati), la 31 decembrie 2018 au fost inregistrate peste 820.000 de persoane cu dizabilitati pe teritoriul tarii, reprezentand un procent impresionant din populatia totala a Romaniei- 3,71%.

Numarul persoanelor cu dizabilitati a crescut in fiecare an, astfel, acelasi raport ANPD arata ca in 2006 existau sub 500.000 de persoane cu dizabilitati in tara noastra. Numerele ilustreaza doar persoanele ce isi declara dizabilitatea autoritatilor competente si de specialitate, avand un certificat de handicap - numarul real fiind, in realitate, mult mai mare.

Acesta categorie de persoane, defavorizate din punct de vedere economic si social, reprezinta segmentul tinta al proiectului si va beneficia de unicul card de reduceri pentru bunuri si servicii, dedicat in exclusivitate persoanelor cu dizabilitati din Romania - WellCard.

Mai multe detalii despre WellCard pot fi gasite accesand website-ul oficial: www.wellcard.ro.
Facebook ShareTweet
 Luni, 01 Iulie 2019, ora 12:26
 Autor:  Comunicat de presa

 Articol citit de 2395 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor