Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Social Media > Retele sociale
A   A   A

Afla cum poti cuceri lumea virtuala la cea de-a V-a editie World of Instagram

Afla cum poti cuceri lumea virtuala la cea de-a V-a editie World of Instagram
Imagini, video-uri, story-uri... toate acestea au devenit o parte extrem de importanta din vietile noastre. Cautam cadre cat mai originale, set-up-uri cat mai creative, momentul potrivit si lumina optima. Toate acestea pentru a avea un feed cat mai interesant si prin urmare, demn de urmarit de ceilalti. Sunt insa si cateva secrete de care trebuie sa tinem cont in realizarea unei fotografii si chiar daca am citit despre ele, practica ne mai intinde capcane uneori.
La cea de-a V-a editie World of Instagram, ce va avea loc luni, 2 iulie, incepand cu orele 18:30, la Gradina Dorobanti, luam notiunile teoretice si sa le punem in practica, asistati de un fotograf profesionist, cu ajutorul caruia vom exersa transformarea unei poze comune intr-una reusita. Cum? Prin sugestii si trucuri oferite chiar in timpul sesiunii foto, de catre Mihnea Ratte.

Pe langa un feed frumos, exista insa multe discutii despre cum se poate valorifica aceasta munca astfel incat sa devina relevanta pentru posibile colaborari. De lamurirea acestei dileme va fi responsabil Marian Ionescu, aka Mariciu.

Marian este si om de agentie care implementeaza cu succes campanii cu cei pe care ii urmarim pe retelele sociale, dar si unul dintre cei cu care se implementeaza astfel de campanii. Asadar, el ne va oferi insight-uri atat din perspectiva omului de agentie, cat si din calitatea sa de Influencer.

Iar pentru ca puterea exemplului este de departe cea mai sigura dovada ca se poate, Andreea Balaban este invitata evenimentului care va povesti despre cum a reusit sa adune o comunitate atat de frumoasa si despre cat de greu este sa ajungi aici, ce a sacrificat si ce eforturi a depus.

Detalii despre program si inscrieri, sunt disponibile la https://worldofinstagram.energycorner.ro/ . Participarea la acest eveniment este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Laura Pirlog, organizatoarea World of Instagram -
"Daca inainte se spunea ca daca nu ai Facebook, nu existi, acum cred ca putem spune ca daca nu ai Instagram, nu existi. Migrarea spre Instagram este fenomenala, continutul uploadat pe aceasta retea este in continua crestere iar lucrurile se schimba cu mare viteza. La evenimentele World of Instagram discutam despre toate aceste schimbari, invatam si ne luam doza de inspiratie de la cei mai buni. Este o comunitate superba si vom continua sa contribuim la cresterea ei, asa cum si ea continua sa ne surprinda placut in fiecare zi, prin continutul creat".

Hashtag-uri recomandate pentru aceasta editie: #worldofinstagram5, #worldofinstagram, #woievent #instaevent, #creativecontent #gottalovetheworldofinstagram

Evenimentul World of Instagram este organizat de agentia de publicitate Creative Energy Corner.

Mai multe detalii despre proiect gasiti pe pagina de inscriere la eveniment sau pe pagina de Facebook World of Instagram.

World of Instagram este un eveniment educativ, in care sunt prezentate noutatile, sunt dezbatute teme actuale despre Instagram, toate sub indrumarea unor specialisti reprezentativi pentru aceasta industrie.

World of Instagram este locul care reuneste sub acelasi acoperis persoanele pasionate de Instagram si brandurile care sunt active pe Instagram. Cu fiecare editie contribuim la cresterea unei comunitati frumoase de instagrameri, le provocam creativitatea si invatam impreuna.

Creative Energy Corner (www.energycorner.ro) ofera servicii de PR, Social Media, blogging si evenimente.
Facebook ShareTweet
 Joi, 28 Iunie 2018, ora 11:43

 Articol citit de 3537 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor