Rogozin publica un colaj hilar pe Twitter, cu Putin si Obama Foto

Vineri, 01 August 2014, ora 16:25
1532 citiri
Rogozin publica un colaj hilar pe Twitter, cu Putin si Obama Foto

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a postat pe retelele de socializare o imagine cu presedintele rus Vladimir Putin tinand in brate un pui de leopard alaturi de presedintele american Barack Obama tinand in brate un caine mic si alb, relateaza The Independent, in editia electronica.

Putin este fotografiat intr-un adapost pentru animale, in timp ce Obama este fotografiat intr-un studio. Imaginea este insotita de comentariul: "Avem valori si aliati diferiti", potrivit Mediafax.

Presedintele Putin este cunoscut pentru imaginea masculina pe care si-a creat-o, aproband publicarea unor fotografii in timp ce calareste un cal cu pieptul dezgolit, punandu-si la podea adversarul in timpul unui atrenament de judo sau antrenandu-se impreuna cu armata.

Aceasta micsare intervine in timp ce Statele Unite si Uniunea Europeana au implementat noi sanctiuni impotriva sectorului energetic rusesc, a industriei de armament si finantelor, dupa recentele actiuni ale Rusiei si separatistilor prorusi in urma tragediei aviatice din estul Ucrainei, care au impiedicat accesul expertilor la locul prabusirii zborului MH17.

Presedintele Obama a declarat ca sanctiunile vor slabi si mai multe economia rusa, afirmand ca tara "se izoleaza inca o data de comunitatea internationala, anuland zeci de ani de progrese reale". "Nu trebuie sa fie asa. Aceasta este alegerea pe care au facut-o Rusia si presedintele Putin", a declarat Obama.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#fotografie Twitter Rogozin, #retea socializare Twitter, #imagine Twitter Putin Obama , #Stiri Social Media