Twitter da in judecata FBI - SUA ar vrea sa spioneze fara sa se afle

Joi, 09 Octombrie 2014, ora 12:10
1461 citiri
Twitter da in judecata FBI - SUA ar vrea sa spioneze fara sa se afle

Twitter a anuntat ca va da in judecata FBI si Departamentul de Justitie american. Reteaua de socializare vrea sa obtina dreptul de a publica mai multe informatii despre supravegherea utilizatorilor sai de catre agentiile guvernamentale din SUA.

Compania a lansat un raport pe aceasta tema in iulie, insa nu a avut voie sa precizeze cu exactitate cate cereri de spionaj a primit, scrie Fox News.

Twitter considera ca este indreptatita, in baza Primului Amendament, sa raspunda ingrijorarilor utilizatorilor sai si sa ofere informatii despre scopul supravegherii agentiilor guvernamentale.

Care este miza

Agentiile guvernamentale americane au acces de mult timp la retele de telefonie mobila sau la companiile de Internet pentru a prinde criminalii si teroristii.

De asemenea, FBI a incercat in repetate randuri sa convinga companii precum Google, Skype sau retelele sociale sa ii garanteze accesul la ...citeste mai departe despre "Twitter da in judecata FBI - SUA ar vrea sa spioneze fara sa se afle" pe Ziare.com

#Twitter judecata FBI, #Twitter judecata Guvern american, #Twitter proces FBI, #Twitter proces guvern sua , #Stiri Social Media