Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
A   A   A

Ducati Hypermotard 939, o legenda moto revine cu un nou look

Ducati Hypermotard 939, o legenda moto revine cu un nou look
Foto: Luxatic
Noua versiune Ducati Hypermotard 939 e facuta sa rupa inimi cu imaginea sa imbunatatita. Motocicleta italiana are un look nou care te face distinct in orice moment.
Modelul 2018 are tot ce-i trebuie pentru a duce faima numelui Hypermotard 939 pentru alti cativa ani buni, iar faceliftul adus motocicletei nu face decat sa sporeasca famecul legendei, anunta Luxatic.

Motorul de pe noul model este un Testastretta de 937 cc, cu 110CP, care te face sa te simti ultra-mobil ori de cate ori urci in saua noului Ducati Hypermotard 939.

La fel de bine, poti spune ca esti in siguranta cu sistemul Ducati Safety Pack, care cuprinde trei trepte ABS, opt trepte de tractiune si trei module de acceleratie, adaptabile oricaruit tip de drum si de vreme.

Furca Kayaba si suspensiile ajustabile Sachs se fac si ele remarcate pe npoul model al motocicletei Ducati. Versiunea de top, insa, promite sa dea senzatii si mai tari, cu o furca ajustabila Ohlins, la dimensiunile de 50 mm/185mm.


In orice varianta insa, jantele rosii si vopseaua Star White Silk, date motocicletei Ducati Hypermotard 939, te vor ajuta sa iesi in evidenta pe orice drum
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Luni, 14 August 2017, ora 08:26
 Autor:  Marius Jianu

 Articol citit de 2717 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil / Web
Contact  |  Ajutor
Termeni si conditii  |  Cookie
 
^
A   A   A
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor