Iata cum arata vasul distractiei perfecte! Iaht Beachclub 600, o experienta unica

Luni, 14 August 2017, ora 08:50
4105 citiri
Iata cum arata vasul distractiei perfecte! Iaht Beachclub 600, o experienta unica
Foto: Extravaganzi

Croazierele dedicate dstractiei fara limite au un nou suport care sa intretina aceasta stare la cote maxime, iahtul Beachclub 600, creat de olandezii de la Van der Valk.

Iahtul redefineste stilul clasei de ambarcatiuni mici, dand o noua fata standardelor obisnuite la aceste nave, relateaza Extravaganzi.

Beachclub 600 este definit de diversitatea spatiilor de relaxare si distractie, indiferent ca se afla in aer liber sau protejate de suprastructura cu geamuri lari a navei.

Trambulina de la pupa este cu siguranta un loc al distractiei, dar nu este singurul, la prora existand un jacuzzi si o mica punte care poate fi amenajata pentru o petrecere sau ca zona de relaxare.

In interior ai un salon elegant pe puntea superioara, peretii din geam ai suprastructurii sporind si mai mult farmecul acestui spatiu.

Bucataria si sala de mese sunt pozitionate la nivelul inferior, cu acces direct catre zona de la pupa. Cabinele sunt amplasate catre partea din fata a navei, dar cine mai sta sa se gandeasca la somn, cand Beachclub 600 te imbie sa petreci non-stop.

Ambarcatiunea mai asteapta doar omologarea motoarelor Volvo, care propulseaza iahtul cu o viteza de croaziera de 25 de noduri, pentru a intra la teste, iar lansarea iahtului Beachclub 600 va avea loc, cel mai probabil, la inceputul aceste ierni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambarcatiuni lux, #yachting, #iaht Beachclub 600 , #Yachting