Simona Halep si-a recuperat contul de Instagram dupa ce a fost atacata de hackeri

Miercuri, 24 Iulie 2019, ora 08:36
3762 citiri
Simona Halep si-a recuperat contul de Instagram dupa ce a fost atacata de hackeri
Foto: Instagram/ Simona Halep

Simona Halep a reusit sa isi recupereze contul de Instagram dupa ce a fost atacata de hackeri care au cerut bani in numele sportivei.

Marti seara, pe contul Simonei de pe reteaua de socializare au aparut mesaje curioase, campioana de la Wimbledon cerandu-le celor peste 1,3 milioane de urmaritori sa o ajute cu bani pentru ca ar fi blocata in Elvetia.

La scurt timp, Halep a postat un mesaj pe Twitter prin care anunta ca a fost victima unui atac.

"Va rog sa-i ignorati pe hackerii care se distreaza acum pe contul meu de Instagram. Suntem la curent cu ce se intampla si Instagram lucreaza la asta. Sper ca va fi rezolvat repede", a transmis Simona, revenind cu un alt mesaj dupa careva ore:

"Totul e curat acum!"

Si, intr-adevar, de pe contul de Instagram au disparut postarile prin care se cereau bani, semn ca sportiva l-a recuperat.

Cate 500 de dolari au cerut hackerii pe o aplicatie de transfer de bani, sustinand ca cei care trimit sumele respective vor primi 1.500 de dolari inapoi in weekend.

M.D. ...citeste mai departe despre "Simona Halep si-a recuperat contul de Instagram dupa ce a fost atacata de hackeri" pe Ziare.com

#Halep atac hackeri, #Halep atacata hackeri, #Halep instagram hackeri , #Stiri Sport