Sun Challenge Vacaresti - se prelungesc inscrierile

Luni, 17 Septembrie 2018, ora 14:30
1462 citiri
Sun Challenge Vacaresti - se prelungesc inscrierile

Sun Plaza prelungeste inscrierile pana pe 21 septembrie la prima editie a Sun Challenge Vacaresti, primul cros organizat pentru conservarea testoasei de apa din Parcul Natural Vacaresti, pentru a oferi posibilitatea de inscriere tuturor pasionatilor de alergare.

Competitia de alergare se desfasoara pe 29 septembrie, iar inscrierile sunt deschise oficial pe www.sun-plaza.ro/sunchallenge.

Premii consistente

Principalul obiectiv al evenimentului este acela de a strange fonduri pentru conservarea testoasei de apa (Emys orbicularis), specie periclitata.

Sunt deschise pentru inscrieri ambele distante de concurs, 10,4 km si 15,6 km; participantii vor alerga pe dig, inconjurand parcul de doua, respectiv de trei ori.

Vor fi premiate locurile 1, 2 si 3 de la fiecare cursa si categorie de varsta, precum si locurile 1, 2, 3, general open, masculin si feminin, atat de la proba de 10,4 km, cat si la cea de 15,6 km.

Castigatorii vor avea parte de premii in valoare de 500 lei pana la 1900 lei, in produse si vouchere.

Initiativa Sun Plaza este gandita pentru a sustine programele de protectie si de conservare derulate de catre Administratia Parcului Natural Vacaresti si nu este prima actiune de colectare de fonduri a centrului comercial menita sa contribuie la activitatea singurului parc natural situat intr-un spatiu urban din Romania.

Sprijin pentru Parcul Natural Vacaresti

Sun Plaza, initiatorul proiectului, va sustine costurile de organizare a evenimentului si suma stransa din taxele de inscriere ale participantilor va fi directionata integral catre Administratia Parcului Natural Vacaresti.

Informatii utile pentru participare:

  • Data: 29 septembrie, ora 8:00
  • Start: Esplanada Nord, Sun Plaza.
  • Nu se fac inscrieri, plati sau ridicarea kiturilor de participare in ziua evenimentului
  • Taxa de inscriere este de 100 lei iar plata se face prin transfer bancar, in contul Asociatiei Club Sportiv Adrenallina Media, deschis la UniCredit Bank, RO80BACX0000001448179001, cu mentiunea "TAXA CONCURS".

Partenerul de organizare a competitiei este Asociatia Club Sportiv Adrenallina Media.

Sponsorii evenimentului sunt: Andu, Acer, Bebe Tei, Cora, Decimas, Douglas, Epson, Gloria Jean's Coffees, Hervis, Isostar, Librarium, Marty Restaurants, Men's Cave, Nomasvello, Serioux, Yves Rocher.

Despre Sun Plaza

Inaugurat in luna februarie a anului 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucurestiului, avand o suprafata construita de 208.000 mp. Centrul comercial este detinut de catre S IMMO AG si administrat de catre CBRE Romania.

Avand patru etaje, doua destinate exclusiv cumparaturilor si cu o parcare subterana cu 2.000 de locuri care se intinde pe doua niveluri, Sun Plaza este centrul comercial al tuturor, o oaza a cumparaturilor si relaxarii.

Centrul comercial a trecut recent prin cel mai amplu proces de reconfigurare desfasurat pe piata de retail din Bucuresti. Peste 20.000 de metri patrati de spatii comerciale au facut obiectul reconfigurarilor, dintre care 11.000 intr-o aripa nou construita in care au fost inaugurate peste 40 de noi magazine, Sun Plaza avand in prezent un grad de ocupare de 100%.

In plus, centrul comercial a trecut si printr-o actiune de reimprospatare a designului, fiind realizate doua noi piatete, reconfigurate alte doua, in timp ce pasajul de acces catre statia de metrou Piata Sudului si alte spatii din cadrul mall-ului au fost decorate cu creatii grafice realizate de catre Peter Kogler, artist austriac cu recunoastere internationala si unul dintre pionierii artei generate pe computer.

www.sun-plaza.ro

Despre Parcul Natural Vacaresti

Este primul parc natural situat in mediul urban din Romania. Are o suprafata de 183 de ha si adaposteste o fauna bogata, inedita pentru contextul urban in care s-a dezvoltat. Administratia Parcului Natural Vacaresti este entitatea care asigura managementul parcului si care pune in practica obiectivele de conservare, protectie si vizitare. Conform regulamentului parcului, activitatile sportive precum alergarea sunt permise in interiorul parcului, pe poteci special desemnate, sub supravegherea personalului administratiei.

Mai multe detalii pe parcnaturalvacaresti.ro.

#Sun Challenge Vacare ti 2018 , #Stiri Sport