Targa 63 GTO, iahtul care zboara pe apa. Nu iti doresti unul?

Luni, 24 Iulie 2017, ora 00:00
3775 citiri
Targa 63 GTO, iahtul care zboara pe apa. Nu iti doresti unul?
Foto: Extravaganzi

Fairline a scos pe piata o bijuterie de iaht de dimensiuni mici, menit sa dea fiori celor care iubesc croazierele la viteze mari.

Targa 63 este o nava care combina excelent calitatile unei ambarcatiuni de lux cu puterea unei barci de viteza, observa revista Extravganzi.

De altfel, acronimul GTO inscris la coada numelui acestei ambarcatiuni exceptionale este lamuritoar pentru cei care iubesc viteza.

Arhitectul italian Alberto Mancini a lucrat indeaproape cu constructorii britanici de la Failine pentru a da o forma mult mai agresiva acestei nave, fata de stilul usor conservator promovat de ambarcatiunile Fairline pana in prezent.

Rezultatul este uimitor, atat din perspectiva caracteristicilor tehnice si acvadinamice ale navei, cat si din punct de vedere al versatilitatii de care da dovada ambarcatiunea in personalizarea interiorului si puntii.

Practic, Targa 63 GTO se poate adapta oricarui tip de client, pastrand in acelasi timp toate atuurile date de forma sa zvelta si motorizarea asigurata de olandezii de la Vripack.

Compartimentarea vasului lasa loc de reamenjare, in functie de dorintele tale, dar vei beneficia oricum de un salon generos, o cabina de lux si o cabina de control eleganta, unde te si poti relaxa in timp ce lasi iahtul pe mod croaziera.

#iaht Targa 63 GTO, #iaht viteza, #yachting, #ambarcatiune lux , #Yachting