Sase noi puncte de control al rovinietei, incepand de azi

Joi, 26 Septembrie 2019, ora 07:46
1219 citiri
Sase noi puncte de control al rovinietei, incepand de azi
Foto: Arhiva Ziare.com

Un numar de sase noi puncte de control rovinieta vor fi puse in functiune incepand de joi, 26 septembrie, pe reteaua de drumuri nationale si autostrazi din Romania, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Punctele de control ce urmeaza a fi puse in functiune sunt amplasate in zona punctelor de trecere a frontierei Zimnicea, Turnu Magurele, Foeni, Moravita, Jimbolia si Vama Veche.

Odata cu inaugurarea noilor amplasamente, numarul punctelor fixe de control valabilitate rovinieta ajunge la 92, pe intreaga retea de drumuri nationale si autostrazi.

Punctele de control fac parte din Sistemul Informatic de Emitere Gestiune si Monitorizare a Rovinietei (SIEGMCR), detinut de CNAIR.

CNAIR mentioneaza ca a pus la dispozitia conducatorilor auto, pe portalurile www.cnadnr.ro (sectiunea Verificare Rovinieta) si www.erovinieta.ro, un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (numar de inmatriculare, numar de identificare). ...citeste mai departe despre "Sase noi puncte de control al rovinietei, incepand de azi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#puncte noi control rovinieta , #Stiri Taxe si impozite