Corul Domului din Limburg concerteaza la Biserica Neagra din Brasov

Marti, 01 Octombrie 2019, ora 16:11
1618 citiri
Corul Domului din Limburg concerteaza la Biserica Neagra din Brasov
By Martin Kraft - Own work, CC BY-SA 3.0

Seria concertelor de muzica sacra din Biserica Neagra continua vineri, 4 octombrie 2019, de la ora 18:00, cu un concert al corului Catedralei Episcopale din Limburg.

Corul Domului din Limburg, condus de dirijoarea Judith Kunz, va prezenta un program notabil de muzica corala, a capella si cu acompaniament de orga, sub titlul "Duhul ne ajuta in slabiciunea noastra" (Noul Testament - Epistola lui Pavel catre romani).

Lucrarile isi au originea in barocul german, muzica contemporana din SUA si Letonia.

Majoritatea muzicienilor prezenti provin din grupuri corale precum Madchenkantorei si Domsingknaben aducand o bogata experienta vocala.

In repetitiile saptamanale se studiaza lucrari din polifonia timpurie pana la muzica vocala contemporana.

Corul catedralei desfasoara in mod regulat turnee in Germania, dar si in strainatate (Africa de Sud, Brazilia, Italia si SUA) fiind acompaniat la orga de Carsten Ingelbrink.

Biletul de intrare costa 12 lei si poate fi procurat, chiar in ziua concertului, de la casa de bilete a Bisericii Negre incepand cu ora 17:30.

Foto: Martin Kraft - Own work, CC BY-SA 3.0, Link ...citeste mai departe despre "Corul Domului din Limburg concerteaza la Biserica Neagra din Brasov" pe Ziare.com

#concert Biserica Neagra, #Catedrala Limburg Germania, #muzica sacra , #Stiri Vacanta