HBO a stabilit premiera unui spin-off la ''Game of Thrones''

Joi, 16 Ianuarie 2020, ora 10:23
1135 citiri
HBO a stabilit premiera unui spin-off la ''Game of Thrones''
Foto: HBO

HBO a stabilit deja data premierei unui prequel al serialului de succes ''Game of Thrones'', care va fi lansat in 2022 cu titlul "House of the Dragon", a informat directorul de programe al postului, Casey Bloys, in cadrul unui eveniment dedicat prezentarii viitoarelor noutati.

Numeroase publicatii de specialitate au indicat 2022 ca anul in care responsabilii HBO vor lansa acest prequel, desi nu au putut oferi mai multe detalii, relateaza EFE.

"Echipa s-a reunit pentru a pune la punct povestea. Presupun ca va fi difuzat in anul 2022", a declarat Bloys revistei Variety.

"House of the Dragon" va fi primul serial derivat (spin-off) din "Game of Thrones" si se va axa asupra Casei Targaryen si asupra unor intamplari petrecute cu 300 de ani inainte de povestirea originala. Aceasta noua productie a fost creata de George R.R. Martin, autorul romanelor fantasy pe care se bazeaza "Game of Thrones", si de Ryan Condal, creatorul serialului "Colony".

In urma cu cateva luni, HBO a anulat planurile cu privire la un alt serial derivat din "Game of Thrones", in care ar fi jucat Naomi Watts, dupa ce episodul-pilot nu i-a convins pe responsabilii postului sa continue productia intr-un eventual serial.

In cazul "House of the Dragon", canalul a decis sa dea direct unda verde serialului fara sa mai fie nevoie de un episod-pilot.

"House of the Dragon" este unul dintre cele patru spin-off-uri ale serialului "Game of Thrones" aflate inca in faza de pre-productie, iar directorul postului a precizat ca acest prequel este "prioritar" pentru HBO. ...citeste mai departe despre "HBO a stabilit premiera unui spin-off la ''Game of Thrones''" pe Ziare.com

#HBO spin off Game of Thrones , #Stiri Vacanta