Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Vacanta > Stiri Vacanta
A   A   A

Premiera romaneasca! E-theatrum, prima platforma digitala pe care sunt listate spectacole de teatru!

Premiera romaneasca! E-theatrum, prima platforma digitala pe care sunt listate spectacole de teatru!
O firma romaneasca din Bucuresti a dezvoltat un concept premiera la nivel mondial. Este vorba despre E-theatrum, o platforma digitala unde sunt listate povesti pentru copii, filmate in interpretarea unor actori profesionisti si spectacole de teatru pentru copii si parinti.
Accesul la continut se face in baza unui abonament lunar in valoare de 7 euro, un modul identic de monetizare cu cel al platformelor globale care folosesc principiul per pay view ca model de business.

Intreprinzatorii dezvolta acest proiect avand ca principal obiectiv sustinerea educatiei copiilor romanilor din diaspora, folosind teatrul de papusi in limba romana ca suport cultural esential, valorificat corect.

In perioada de testare, parintii copiilor din diaspora romaneasca au solicitat la randul lor spectacole de teatru si pentru ei, asa ca platforma si-a diversificat intr-un timp relativ scurt oferta de spectacole.

Mai multe detalii despre E-theatrum gasiti pe https://e-theatrum.com. ...citeste mai departe despre "Premiera romaneasca! E-theatrum, prima platforma digitala pe care sunt listate spectacole de teatru!" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Luni, 10 Iunie 2019, ora 08:00

 Articol citit de 567 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor