S-a deschis cel mai rapid, inalt si lung montagne-russe de tip dive din lume

Luni, 06 Mai 2019, ora 10:56
1355 citiri
S-a deschis cel mai rapid, inalt si lung montagne-russe de tip dive din lume
Foto: Twitter/Canada\'s Wonderland

Iti poti imagina cum este sa fii in cadere libera ca intr-un tunel de la 76 de metri inaltime? Acum nu trebuie sa iti imaginezi, ci poti chiar testa in Canada, unde a fost inaugurat Yukon Striker, despre care se spune ca este cel mai lung, rapid si inalt montagne russe de tip dive din lume.

Acesta se afla in Wonderland, un parc de distractii de langa Toronto, conform CNN.

"Calatoria cu Yukon Striker este absolut uluitoare", a declarat Norm Pirtovshek, directorul general al Wonderland.

Viteza maxima atinsa de acest montagne russe este de 130 km/h. Acesta se intinde pe 1.105 de metri, cam cat 12 terenuri de fotbal, iar in timpul unei curse trenul se va roti de patru ori. In plus, trenuletul nu are podea, pentru ca experienta sa fie si mai interesanta.

"Am avut sansa sa calatoresc cu primii oaspeti in aceasta dimineata (vineri - n.red.) si toata lumea a fost foarte entuziasmata", a declarat Grace Peacock, directorul de comunicare al parcului.

THE REVIEWS ARE IN! See what our first #Yukonstriker riders are saying. Ride all season long with a Season Pass. Price goes up May 20! https://t.co/V8IyHzAW6r pic.twitter.com/tkfsnqEvAX- Canada's Wonderland (@WonderlandNews) May 2, 2019

A.G. ...citeste mai departe despre "S-a deschis cel mai rapid, inalt si lung montagne-russe de tip dive din lume (Video) " pe Ziare.com

#Yukon Striker Canada, #Yukon Striker montagne russe , #Stiri Vacanta