Fiecare unitate MAI poate alege dintre ofertele Vodafone si 2K Telecom

Miercuri, 29 Ianuarie 2014, ora 12:37
1522 citiri
Fiecare unitate MAI poate alege dintre ofertele Vodafone si 2K Telecom

Vodafone Romania si 2K Telecom vor depune oferte individuale pentru fiecare din cele 1.955 de unitati ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI), conform acordului cadru incheiat cu cei doi operatori telecom in valoare de 47,6 milioane lei (10,5 milioane euro), TVA inclusa, pe urmatorii trei ani.

"Pentru contractul de servicii de telecomunicatii destinate MAI, Vodafone Romania concureaza cu 2K Telecom si subcontractantii acestuia (Romtelecom, UPC Romania, Orange Romania si RCS-RDS). Potrivit contractelor cadru semnate in urma licitatiei, atat cu Vodafone, cat si cu 2K Telecom, cele doua companii vor depune oferte individuale pentru fiecare unitate/institutie subordonata MAI. Desemnarea castigatorului, fie 2K Telecom, fie Vodafone Romania, urmeaza sa fie facuta in urma competitiei intre aceste doua companii. Vodafone face aceste precizari pentru o corecta informare a publicului", au declarat reprezentantii operatorului.

MAI a publicat sambata, 25 ianuarie, un anunt de atribuire a unui acord-cadru de servicii de comunicatii in urma unei licitatii.

Ofertantii castigatori sunt Vodafone Romania si 2K Telecom

Oferta 2K Telecom are ca subcontractanti Romtelecom, UPC Romania, Orange Romania si RCS&RDS, potrivit datelor disponibile pe www.e-licitatie.ro.

Conform caietului de sarcini, serviciile de comunicatii vor conecta si vor fi utilizate in 1.955 de unitati ale MAI.

Autoritatea contractanta a estimat contractul la 49,6 milioane de lei.

In 2012, afacerile 2K Telecom au insumat 59 milioane de lei, nivel similar celui atins cu un an in urma.

Firma este controlata de Alexandru Ghita - 67,12% (fratele omului de afaceri Sebastian Ghita), Vasile Domente - 8,05% (unchiul lui Sebastian Ghita) si Vasile Radu - 24,83%.

Vodafone Romania este al doilea jucator local de telecomunicatii mobile dupa numarul de clienti si cifra de afaceri.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#vodafone contract, #Vodafone Telecom, #mai telecom , #stiri Vodafone