Huawei a contribuit la lansarea primei platforme de plati mobile din Europa

Miercuri, 02 Aprilie 2014, ora 12:45
1578 citiri
Huawei a contribuit la lansarea primei platforme de plati mobile din Europa

Huawei, unul din principalii furnizori globali de solutii in domeniul IT&C, a furnizat platforma sa de plati mobile pentru implementarea noului serviciu M-Pesa, lansat de Vodafone in Romania.

"Este prima oara cand Huawei dezvolta o platforma pentru Vodafone M-Pesa si suntem increzatori ca aceasta indeplineste specificatii riguroase, necesare pentru a oferi consumatorilor romani servicii rapide, sigure si de incredere pentru transfer de bani si plati mobile", a declarat Michael Joseph, directorul serviciului Mobile Money Vodafone.

In cadrul parteneriatului, Huawei a utilizat platforma sa Mobile Money pentru ca Vodafone sa lanseze primul sau serviciu de plati mobile in Romania.

Huawei a livrat o solutie completa care a permis ca Vodafone sa ofere clientilor un serviciu de transfer de bani simplu, eficient si sigur pe piata din Romania. Serviciul ofera posibilitatea utilizatorilor sa trimita si sa primeasca bani. In plus, pot castiga timp, platindu-si astfel si facturile.

"Suntem onorati sa fim partenerul ales de catre Vodafone, un pionier in domeniul platilor mobile. Parteneriatul pentru lansarea M-Pesa in Romania reprezinta o mutare strategica pentru Huawei intrucat este primul nostru pas in domeniul serviciilor financiare. Acest parteneriat este o recunoastere importanta a capabilitatii Huawei de a livra exact ceea ce clientii nostri au nevoie pentru a reusi pe o piata, a resurselor si a dedicarii noastre, precum si a pozitiei consolidate ca si partener strategic al Vodafone la nivel global." a declarat James Chen, Presedinte al contului Vodafone in cadrul Huawei.

Platforma Huawei Mobile Money ofera o solutie extrem de flexibila si scalabila pentru ca operatorii sa isi adapteze serviciile de plati mobile pe diferite piete, de diferite dimensiuni. Solutia foloseste o tehnologie avansata de criptare a informatiei pentru a asigura securitatea tranzactiilor si a combate fraudele.

Platforma functioneaza pe toate modelele de telefoane mobile disponibile pe piata si poate fi integrata cu usurinta cu organizatii de tip third party pentru a crea un ecosistem de plati mobile.

#platforma Huawei Mobile Money, #lansare platforma plati mobile, #serviciu plati mobile Romania , #stiri Vodafone