Vodafone Romania are nou sef de PR si Comunicare

Marti, 07 Aprilie 2015, ora 12:14
2277 citiri
Vodafone Romania are nou sef de PR si Comunicare

Vodafone Romania, numarul doi pe piata de telefonie mobila, anunta ca, incepand cu 14 aprilie, are un nou sef de PR si Comunicare.

Pentru locul lasat liber anul trecut de Lidia Solomon (fostul Senior Manager, Corporate Communications, care a parasit compania dupa 13 ani, pentru un post de manager la Honeywell), Vodafone a recrutat-o pe Cristina Staiculescu, Director de Comunicare al Citi Romania din 2008.

"Vodafone Romania anunta ca, incepand cu data de 14 aprilie 2015, Cristina Staiculescu se va alatura companiei in functia de Senior Manager, Corporate Communications.

Cu 12 ani de experienta in comunicare si in pozitii de coordonare, Cristina Staiculescu va conduce activitatile Vodafone de relatii publice si comunicare externa si va ajuta la consolidarea reputatiei companiei si a brand-ului in piata, atat prin intermediul canalelor de media traditionale, cat si al celor digitale.

De asemenea, Cristina va gestiona comunicarea pentru activitatile de Responsabilitate Corporativa", informeaza Vodafone.

Cristina Staiculescu a fost Director de Comunicare al Citi Romania din 2008, iar aneterior a ocupat timp de cinci ani functia de Director de Comunicare si Relatii Internationale al Televiziunii Romane. Staiculescu este licentiata in Drept si Relatii Internationale si are un Master in Comunicare si PR.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#Cristina Staiculescu PR Vodafone, #nou sef PR Comunicare Vodafone , #stiri Vodafone