Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
3idei > Internet
A   A   A

Alexandru Lapusan, ceo & founding partner Zitec

Alexandru Lapusan, ceo & founding partner Zitec
Alexandru Lapusan, CEO & Founding Partner Zitec
Infiintata in iunie 2003, Zitec si-a inceput activitatea cu o investitie de sub 3.000 Euro si o echipa de trei tineri ingineri automatisti.

Primii pasi efectuati au vizat cooptarea unor specialisti cu experienta si dezvoltarea portofoliului de solutii software si servicii furnizate. Rezultatul a fost marcat prin migrarea de la solutii cu nivel scazut de dificultate catre aplicatii software complexe, bazate pe cele mai inovatoare tehnologii. Aceste aplicatii sunt adaptabile specificului unor domenii de activitate variate cum ar fi medicina, turism, finante sau comert electronic.
In 7 ani de activitate, Zitec a reusit sa isi extinda prezenta la nivel international si sa sudeze relatii de afaceri cu companii din Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie, Cipru, Germania, Italia sau Danemarca. Zitec sustine si parteneriate cu reputate companii IT din lume precum Zend - Php sau MySQL.

Printre clientii companiei se numara companii renumite cum ar fi J.W. Marriott, Mercedes-Benz Romania, Bullguard, Global Learning Semesters, Proventys, Polar Rose, Amadeus Romania, La Farge, Revista Tabu, Excelent, Romania libera, Sony Center sau AIESEC Bucuresti.
•Aplicatii online pentru promovarea afacerii tale

•Noi directii in online

•Cloud computing-ul, un nou "buzz" in online

"Prin cloud computing poti face produse de un nivel de comlexitate ridicat, cu buget redus. Fie ca e vorba de un efort mare de calcul, fie ca ai nevoie de a stoca multe date sau ai un business care are o fluctuatie mare de trafic online, cloud computing-ul te poate ajuta sa-si dezvolti afacerea fara investitii majore. A devenit un "buzz" in online, dar exista suficiente companii care resimt beneficiile", a declarat Alexandru Lapusan, CEO & Founding Partner Zitec.

Facebook ShareTweet
 Luni, 22 Noiembrie 2010, ora 03:43

 Articol citit de 10665 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor