Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
3idei > Imobiliare
A   A   A

Anca Axente, marketing manager ARH VENTURES

Anca Axente, marketing manager ARH VENTURES
Anca Axente, Marketing Manager ARH VENTURES
ARH Ventures este un dezvoltator imobiliar israelian focusat pe dezvoltarea de ansambluri rezidentiale. ARH Ventures cauta sa ofere permanent solutii inovatoare care sa imbunatateasca calitatea stilului de viata si sa raspunda eficient nevoilor clientilor si partenerilor sai.

ARH Ventures a intrat pe piata din Romania in 2008 promovand un concept de viata nou pentru societatea romaneasca - acela al comunitatilor deschise. Aceasta este cheia primului proiect pe care il dezvolta, situat in nordul Bucurestiului, in localitatea Balotesti, judetul Ilfov. Maple Place se intinde pe o suprafata de 37400 mp si cuprinde 82 de case.
Inainte de a patrunde pe piata din Romania, membrii echipa ARH Ventures a dezvoltat si coordonat proiecte imobiliare in Statele Unite ale Americii, Canada si Israel.

•Casa la cheie, 140.000 euro

•Noul trend in imobiliare: case pe structura metalica

•Cum vor evolua preturile la casa in 2010?

In acest moment preturile au ajuns la un prag minim, nu cred ca vor mai urca, ci poate se vor mai adauga bonusuri sau oferte speciale, atat pentru apartamente, cat si pentru case, a declarat Anca Axente, Marketing Manager, ARH Ventures.

Facebook ShareTweet
 Vineri, 28 Mai 2010, ora 04:21

 Articol citit de 5613 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor