Corina Martin, presedinte ANAT

Joi, 18 Iunie 2009, ora 04:57
4534 citiri
Corina Martin, presedinte ANAT

Corina Martin, Presedinte ANAT

DESCRIEREA COMPANIEI:

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania,

organizatie care are drept scop reprezentarea si apararea intereselor profesionale ale membrilor sai, pe plan intern si international, garantarea exercitarii profesiei in turism, sporirea contributiei la ridicarea nivelului calitativ al activitatii turistice din Romania.

Mistral Voyages ocupa locul 1 in topul agentiilor de turism in Constanta in 2001, agent autorizat DERTOUR si MEIERS (Germania), agent de excursii pentru navele COSTA CROCIERE in Romania, Mistral Voyages se implica in prezent in derularea unui proiect de amploare, si anume constructia primului hotel la standarde europene din statiunea Moieciu. Noul hotel va beneficia de categoria de 4 stele, ca si de franciza unui binecunoscut lant hotelier mondial.

ULTIMA INSTITUIE DE INVATAMANT ABSOLVITA:

ASE, Facultatea de Turism

JOB ANTERIOR:

a muncit intotdeauna pentru propria agentie de turism

•Turismul de croaziera in Romania este o mina de aur

•Asociatiile de promovare pe regiuni sunt formula castigatoare pentru promovarea turismului romanesc

•Cardul city-pass economiseste timp si bani

Portul Constanta atrage zilnic sute de turisti, iar faptul ca Marea Neagra este aleasa si de catre companiile de croaziera nu aduce decat beneficii turismului romanesc, declara Corina Martin, Presedinte ANAT.

#corina martin, #Turismul de croaziera in Romania este, #Asociatiile de promovare pe regiuni sunt, #Cardul city pass economiseste timp si , #Turism