Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
3idei > Cariere
A   A   A

Madalina Uceanu, senior hr advisor Career Advisor

Madalina Uceanu, senior hr advisor Career Advisor
Madalina Uceanu, Senior HR Advisor Career Advisor
Madalina Uceanu are o experienta de aproape 16 ani in domeniul HR. Absolventa a Facultatii de Relatii Economice Internationale, Tranzactii Economice Internationale, a urmat cursuri de Introduction to HR Management in cadrul Seneca College, si urmeaza cursuri de Executive Coaching in cadrul Corporate Coach University si Career Coaching in cadrul Career Coaching International.

Madalina este licentiata in folosirea unor instrumente precum Thomas International Management Systems, Human Synergistics si Myers Briggs Type Inventory.

Este implicata in activitati de consultanta in Resurse Umane, Executive Coaching, Consiliere in Cariera, Recrutare si Business Development, iar din martie 2010 este Senior HR Advisor in cadrul Career Advisor (www.careeradvisor.ro), companie care ofera servicii de management al carierei.

•Cum folosesti LinkedIn pentru dezvoltarea business-ului tau?

•Magazinele e-learning, un nou trend pe piata online

•Retelele sociale, locul ideal pentru branding personal

"Exista studii stiintifice care demonstreaza faptul ca in momentul in care faci o cautare de job, contactele mai departate de grupul apropiat de prieteni, de pe o platforma sociala, sunt cele care au sanse mai mari sa-ti ofere oportunitati interesante decat cei din cercul tau", a declarat Madalina Uceanu, senior HR Advisor Career Advisor.

Facebook ShareTweet
 Luni, 08 Noiembrie 2010, ora 11:30

 Articol citit de 13264 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor