Sorin Buse, director executiv adjunct Renault

Vineri, 23 Aprilie 2010, ora 02:18
8886 citiri
Sorin Buse, director executiv adjunct Renault

Sorin Buse, Director executiv adjunct Renault

Renault Nissan Romania, societate de drept roman, filiala a Grupului Renault S.A.S, a fost infiintata la data de 1 iulie 2001. Reteaua de parteneri autorizati a celor doua marci acopera intreg teritoriul Romaniei, fiind compusa dintr-un numar de 45 de parteneri autorizati Renault prezenti in cele mai importante orase ale tarii.Incepand cu luna ianuarie 2003, Renault Nissan Romania a preluat importul si distributia vehiculelor Nissan in Romania, in cadrul consolidarii sinergiilor comerciale in interiorul Aliantei Renault-Nissan.

•Avem nevoie de furnizori locali, pentru a oferi servicii complete

•Furnizorii trebuie calificati la nivel mondial

•Piata automobilelor are nevoie de solutii eficiente si ieftine

Exista anumite sectoare in Romania unde monopolul este detinut de mari furnizori internationali, care dicteaza preturile, a declarat Sorin Buse, director executiv adjunct Renault. Piata automobilelor are nevoie de furnizori locali pentru a puteri oferi servicii complete, a mai precizat acesta.

#Sorin Buse, #Avem nevoie de furnizori locali, #pentru a oferi servicii, #Furnizorii trebuie calificati la nivel mondial, #Piata automobilelor are nevoie de solutii , #Business