Sorin Trica, process engineer IPROCHIM S.A.

Miercuri, 21 Iulie 2010, ora 05:54
4722 citiri
Sorin Trica, process engineer IPROCHIM S.A.

Sorin Trica, Process Engineer IPROCHIM S.A.

IPROCHIM a fost infiintat in anul1948 ca institut de inginerie chimica specializat in elaborarea documentatiilor tehnice si economice necesare pentru dezvoltarea industriei chimice si petrochimice din Romania.

De-a lungul celor peste 60 de ani de activitate, institutul IPROCHIM a contribuit major la dezvoltarea industriei chimice si petrochimice romanesti, prin proiectele elaborate pentru cea mai mare parte a obiectivelor industriale din aceste ramuri.

Datorita specialistilor de inalta calificare si a potentialului tehnic puternic, IPROCHIM a proiectat majoritatea platformelor chimice din Romania: AMONIL Slobozia, ARPECHIM Pitesti, DOLJCHIM Craiova, PETROMIDIA Navodari, AMURCO Bacau, NITRAMONIA Fagaras, DONAU CHEM Turnu Magurele, SINTEZA Oradea, COLOROM Codlea, CAROM Onesti, POLICOLOR Bucuresti.

•Consultanta pentru Fonduri UE, o solutie de criza

•Cum pastrezi clientii traditionali?

•Ce asigura succesul pe piata produselor chimice?

"Acordarea de consultanta pentru obtinerea unor Fonduri Nerambursabile ale UE reprezinta, de fapt, o solutie de criza pentru orice companie in aceste momente. De asemenea, o companie care apeleaza la consultanta isi imbunatateste colaborarea cu clientii traditionali si dezvolta relatii bune cu cei mai noi", a declarat Sorin Trica, Process Engineer Iprochim S.A.

#Sorin Trica, #Consultanta pentru Fonduri UE, #o solutie de criza, #Cum pastrezi clientii traditionali, #Ce asigura succesul pe piata produselor , #Business