Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
3idei > Turism
A   A   A

Szoboszlai Laszlo Erik, director de vanzari Balneoclimaterica Sovata

Szoboszlai Laszlo Erik, director de vanzari Balneoclimaterica Sovata
Szoboszlai Laszlo Erik, Director de vanzari Balneoclimaterica Sovata
Sovata este cunoscuta inca din vremea romanilor care exploatau sarea de aici insa prima mentiune documentara dateaza din anul 1597 cand sunt mentionate efectele benefice ale apelor de aici asupra organismului uman.

Localitatea Sovata este declarata statiune in anul 1884 iar in 1952 primeste titlul de oras, in zilele noastre avand aproximativ 12240 locuitori si 4 localitati in subordine (Capeti, Iliesi, Sacadat, Sarateni).

Statiunea Sovata este asezata la poalele Muntilor Ghiurghiului, in imediata apropiere a orasului cu acelasi nume, la o altitudine de 475-600

•Sejur de 3 nopti in Sovata, de la 285 lei

•Vrei un picnic pe malul lacului Ursu?Alege pachetul de 1 mai la Sovata

•Pastele in Sovata, de la 299 lei/persoana

"De 1 Mai am pregatit turistilor un pachet care include, pe langa demipensiune si un picnic pe malul lacului Ursu. In ceea ce priveste sarbatorile pascale, turistii pot petrece 3 nopti de cazare cu demipensiune, intr-un hotel de 4 stele, cu preturi incepand de la 529 lei/persoana. Pachetul include pranzul festiv de Paste, programe pentru copii, proceduri wellness,intrare gratuita la spa etc", a declarat Szoboszlai Laszlo Erik, director de vanzari al Balneoclimaterica Sovata.

Facebook ShareTweet
 Luni, 04 Aprilie 2011, ora 05:50

 Articol citit de 6202 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor