Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
3idei > Tehnologie
A   A   A

Transpose, modul incredibil in care vom calatori in viitor (Video)

Transpose, modul incredibil in care vom calatori in viitor (Video)
Foto: Wired
Modul de a calatori cu avionul s-ar putea schimba radical din momentul in care Airbus va inaugura pentru public modulul Transpose, un concept care sporeste confortul resimtit in timpul zborurilor pe distante lungi.
Transpose se remarca prin versatilitatea rezultata din realizarea unor cabine modulare ce pot fi adaptate diferit pe fiecare cursa, in functie de distanta si de dorintele pasagerilor, anunta Luxatic.

Spatiul din fiecare avion Airbus a fost spart in sectiuni diferite de catre designerii companiei aeronautice, astfel incat o aeronava poate avea scaune, cusete de dormit, saloane de zi, locuri de joaca pentru copii, restaurant sau baruri.

Foto: Point Me To The Plane

Este un mod nou de a permite companiilor aeriene si pasagerilor acestora sa se bucure din plin de un confort sporit in timpul zborurilor, da asigurari Jason Chua, designerul prioiectului Transpose, gandit pentru aeronavele din clasa A3.

Foto: Skift


Insa, pentru a trai o astfel de experienta, va trebui sa mai astepti probabil 2-3 ani, perioada in care compania constructoare de aeronave vrea sa deruleze mai multe teste pe acest model revolutionar.

Facebook ShareTweet
 Sambata, 07 Ianuarie 2017, ora 00:00
 Autor:  Marius Jianu

 Articol citit de 9330 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor