Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Administratie > Stiri Administratie
A   A   A

Lia Olguța Vasilescu caută și angajați fără experiență. Ce posturi a scos la concurs primăria din Craiova

Lia Olguța Vasilescu caută și angajați fără experiență. Ce posturi a scos la concurs primăria din Craiova
Primăria din Craiova şi scoate la concurs 72 de posturi noi, pe lângă altele vacante FOTO Facebook/ Lia Olguta Vasilescu
Primăria din Craiova şi scoate la concurs 72 de posturi noi, pe lângă altele vacante.
Majoritatea sunt funcţii publice de execuţie. Se caută tineri care să lucreze în administraţia publică locală, potrivit explicaţiei din referatul de aprobare a modificării organigramei şi statului de funcţii ale aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Craiova, potrivit gds.ro.

Posturile contractuale și funcțiile publice nou înființate sunt prevăzute ca fiind posturi cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată, iar pentru multe dintre ele nu este nevoie experienţă.

Noua organigramă va fi supusă la vot în şedinţa de joi, 23 februarie, a Consiliului Local şi prevede un număr total record de 684 de posturi, structurate astfel: 3 funcţii de demnitate publică; 543 funcţii publice, din care 55 funcţii publice de conducere și 488 funcţii publice de execuţie; 138 funcţii contractuale, din care 4 funcţii de conducere şi 134 funcţii de execuţie, mai scrie sursa citată.

În comparaţie, în iulie 2022, la nivelul aparatului de specialitate al primarului municipiului Craiova exista un număr de 612 posturi: 3 funcţii de demnitate publică; 475 funcţii publice, din care 53 funcţii publice de conducere si 422 funcţii publice de execuţie; 134 funcţii contractuale, din care 3 funcţii de conducere şi 131 funcţii de execuţie. Asta înseamnă 72 de posturi noi care vor fi scoase la concurs: 68 de funcţii publice, dintre care 2 funcţii noi de conducere şi 66 funcţii de execuţie; 4 funcţii contractuale, din care una de conducere şi 3 de execuţie. ...citeste mai departe despre "Lia Olguța Vasilescu caută și angajați fără experiență. Ce posturi a scos la concurs primăria din Craiova" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Joi, 23 Februarie 2023, ora 08:39

 Articol citit de 478 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor