Cum poți lua 2.000 de euro pe o bancnotă de 500 de lei. O româncă speră să dea lovitura

Vineri, 20 Ianuarie 2023, ora 09:57
539 citiri
Cum poți lua 2.000 de euro pe o bancnotă de 500 de lei. O româncă speră să dea lovitura
Bancnotă românească de colecție, scoasă la vânzare cu aproape 2.000 de euro FOTO Facebook/Colectionari de Monede

Poți vinde bani pentru sume mai mari decât valoarea lor nominală. Depinde ce fel de monede sau bancnote ai acasă și ce poți expune la vânzare.

Astfel de bani sunt de interes pentru colecționari, în mod deosebit. Sunt asociați cu diferite momente sau perioade din viață, definite de detaliile vizuale de pe fațetele lor.

Multe dintre monedele interesante și de colecție, care nu mai sunt în circulație, sunt rare și nu se vând atât de ușor pe cât te-ai putea aștepta.

Există, totuși, o bancnotă din România care se poate expune la vânzare la o sumă importantă de bani. Vorbim despre aproape două mii de euro. O româncă a scos la vânzare o bancnotă de 500 de lei, pe care o vinde cu o sumă de 9.000 de lei, echivalentul a aproximativ 2.000 de euro, potrivit ardealnews.ro

Bancnota de 500 de lei nu este una oarecare. Potrivit anunțului expus de românca mai sus citată, hârtia din care a fost realizată datează din perioada anilor 1876-1957. Designul bancnotei este rar și, totodată, deosebit, prezentând capul celebrului sculptor Constantin Brâncuși. ...citeste mai departe despre "Cum poți lua 2.000 de euro pe o bancnotă de 500 de lei. O româncă speră să dea lovitura" pe Ziare.com

#colectionari, #monede, #bancnote false, #bancnote , #Stiri Administratie