Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Administratie > Stiri Administratie
A   A   A

Bugetul Rabla pentru electrocasnice s-a epuizat în doar 5 minute. Pentru ce au fost solicitate cele mai multe vouchere

Bugetul Rabla pentru electrocasnice s-a epuizat în doar 5 minute. Pentru ce au fost solicitate cele mai multe vouchere
13.370 de vouchere au fost solicitate pentru maşini de spălat rufe FOTO Unsplash
Bugetul de 14 milioane de lei alocat Programului Rabla pentru Electrocasnice - etapa l, lansat vineri, 26 noiembrie, de la ora 10:00, s-a epuizat în cinci minute, fiind emise 35.000 de vouchere, cele mai multe pentru frigidere.
Conform Ministerului Mediului, bugetul de 14 milioane de lei alocat primei etape a fost epuizat după emiterea a 35.000 de vouchere, în valoare de 400 de lei fiecare.

Cele mai multe vouchere, 14.496, au fost solicitate pentru frigidere, alte 13.370 pentru maşine de spălat rufe şi 7.135 pentru maşini de spălat vase.
Vineri, la ora 10.00 a început prima etapă de selectare a voucherelor din aplicaţia informatică dedicată Programului Rabla pentru Electrocasnice.

Persoanele fizice au avut posibilitatea să intre în contul de utilizator creat şi să genereze vouchere aferente categoriei de electrocasnice dorite:

400 de lei pentru maşini de spălat rufe, inclusiv cu uscător având cel puţin noua clasa energetică C;400 de lei pentru maşini de spălat vase având cel puţin noua clasă energetică D;400 de lei pentru frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puţin noua clasă energetică E;

Etapa a doua este programată să înceapă în 3 decembrie, cu vouchere aferente categoriei din care fac parte televizoarele, laptopurile şi tabletele, iar etapa a treia în 10 decembrie, cu vouchere aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele. ...citeste mai departe despre "Bugetul Rabla pentru electrocasnice s-a epuizat în doar 5 minute. Pentru ce au fost solicitate cele mai multe vouchere" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Vineri, 26 Noiembrie 2021, ora 11:07

 Articol citit de 338 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor