Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Administratie > Stiri Administratie
A   A   A

Asociatia Pro Infrastructura: Lucrari in ritm de melc pe Drumul Expres intre Craiova si Bals

Asociatia Pro Infrastructura: Lucrari in ritm de melc pe Drumul Expres intre Craiova si Bals
Asociatia Pro Infrastructura/ FOTO Facebook Asociatia Pro Infrastructura
Lucrarile pe Drumul Expres DX12, tronsonul 1, intre Craiova si Bals, se fac cu viteza melcului, atrage atentia Asociatia Pro Infrastructura intr-o postare pe Facebook.
"In trecut, italienii de la Tirrena Scavi au demonstrat capacitatea de a livra autostrazi la timp, de exemplu pe A3 (Gilau) si A1 (Timisoara-Lugoj), dar pe acest santier evolutia este dezamagitoare. Ieri a fost semnata si ultima autorizatie de construire, aproximativ 3,3 km din totalul de 17. Se poate vedea cu usurinta la inceputul filmarii ca suprafata respectiva are diverse culturi agricole nederanjate", arata asociatia.

"Fiindca intreg lotul este acum autorizat, cerem antreprenorului ca in cel mai scurt timp posibil sa-si mareasca mobilizarea semnificativ. Vara este excelenta pentru lucrari de terasamente, iar un constructor serios ar putea asterne asfalt pe o mare parte din lot in acest an, si ar deschide traficul anul viitor", completeaza Asociatia Pro Infrastructura.

...citeste mai departe despre "Asociatia Pro Infrastructura: Lucrari in ritm de melc pe Drumul Expres intre Craiova si Bals" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Joi, 10 Iunie 2021, ora 10:01

 Articol citit de 247 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor