Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Administratie > Stiri Administratie
A   A   A

Cât te costă să faci revelionul în București. Tarife mari pentru tot: „Cu banii ăștia te duci într-un city-break în Europa”

Cât te costă să faci revelionul în București. Tarife mari pentru tot: „Cu banii ăștia te duci într-un city-break în Europa”
FOTO Pixabay
Revelionul din 2022 pică în acest an într-o zi de vineri, iar autoritățile au decis că va fi o noapte fără restricții, în ciuda pandemiei.
Așa că localurile, deși în mod normal închid la ora 22, pe 31 decembrie 2021 pot funcționa toată noaptea, iar bucureștenii care rămân în Capitală vor petrece toată noaptea.

Restaurantele, cluburile și localurile din București au început să pună la bătaie pachete de Revelion, cu prețuri individuale sau de grup, cu mâncare și băutură incluse sau doar cu taxă de intrare.

Un local situat în zona Universității din București, de exemplu, solicită 650 de lei pentru mâncare și băutură la discreție toată noaptea. Petrecerea începe la ora 21 și tine toată noaptea.

În acești bani, petrecăreții au la dispoziție mai multe feluri de mâncare și open bar.

Un alt local, situat în aceeași zonă, solicită 399 de lei de persoană pentru Revelion. Petrecerea începe la 21:00 și se termină la 04:00.

În această sumă, cei care merg aici au 8 sortimente de mâncare la antreu, 5 la felul 2, candy bar și open bar. Oragnizatorii spun că vor oferi șampanie lamiezul nopții participanților.
Un alt local solicită 490 de lei pentru cei care vor să stea în picioare și 520 de lei loc pentru un loc la masă. Organizatorii promit muzică românească. Ambele variante au incluse open bar și bufet suedez toată noaptea.

Un alt local, situat în apropiere de Piața Unirii, solicită 490 de lei de persoană, însă pot fi aplicate unele reduceri pentru grupuri. Mâncarea este inclusă, însă în ceea ce privește băutură este disponibilă o gamă limitată.

Alte localuri, situate în centru vechi, dar și pe Calea Victoriei, solicită între 150 și 200 de lei doar pentru intrare. Participanții sunt nevoiți să plătească în plus dacă vor să-și cumpere mâncare sau băutură.

Restaurantele, localurile care au corturi și au și momente artistice live solicită peste 500 de lei.

De exemplu, un restaurant situat pe malul lacului Tei solicită 590 de lei de persoană, pentru a petrece cu muzică live. 6 cântăreți de muzică de petrecere și maneliști vor întreține atmosfera, dar și un DJ. Un altul, situat pe malul lacului Herăstrău, solicită 750 de lei de persoană.

Nu toți internauții sunt încântați de aceste oferte. În comentarii, la unele postări, lumea se plânge de prețurile mari.

„Hai, așteptare lunga și ocupare re ...citeste mai departe despre "Cât te costă să faci revelionul în București. Tarife mari pentru tot: „Cu banii ăștia te duci într-un city-break în Europa”" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Duminica, 26 Decembrie 2021, ora 20:39

 Articol citit de 448 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor