O clădire abandonată din centrul Bucureștiului va fi transformată în hotel de 5 stele. Cât a costat tranzacția

Duminica, 22 Ianuarie 2023, ora 19:16
401 citiri
O clădire abandonată din centrul Bucureștiului va fi transformată în hotel de 5 stele. Cât a costat tranzacția
O clădire nefinalizată, abandonată în centrul istoric al Bucureștiului, a fost achiziționată de dezvoltatorul imobiliar One United Properties FOTO Pixabay

O clădire nefinalizată, abandonată în centrul istoric al Bucureștiului, a fost achiziționată de dezvoltatorul imobiliar One United Properties.

Clădirea va fi transformată într-un hotel lifestyle de 5 stele și se va numi One Plaza Athénée. Valoarea tranzacției se ridică la 13,5 milioane de euro, potrivit wall-street.ro.

Clădirea se află pe strada Georges Clemenceau nr. 8-10, în apropierea Ateneului Român, iar valoarea brută de dezvoltare este estimată la 48 de milioane de euro. Suprafața totală construită este de 10.154 mp, din care 6.410 mp supraterani și diferența în 3 subsoluri, pe un teren cu suprafața de 1.361 mp, mai scrie sursa citată.

Dezvoltatorul vrea să finalizeze construcția abandonată, care ar urma să aibă 100 de camere, dar și piscină, spa, restaurante și alte facilități la parter.

„Ne bucurăm că prin această achiziție a unei clădiri nefinalizate, abandonate, dintr-o zonă cu o istorie aparte a orașului reușim să intensificăm eforturile companiei noastre de a se implica în regenerarea centrului Bucureștiului. One Plaza Athénée va deveni o dezvoltare reper pe harta hotelurilor de 5 stele. Ne aflăm în negocieri cu mai multe branduri globale, pentru operarea hotelului cu contract pe mai mulți ani. Situat chiar în inima orașului, viitorul hotel lifestyle va oferi numeroase opțiuni comerciale, culturale și de divertisment la doar câțiva pași distanță”, a declarat, potrivit sursei citate, Victor Căpitanu, cofondator One United Properties. ...citeste mai departe despre "O clădire abandonată din centrul Bucureștiului va fi transformată în hotel de 5 stele. Cât a costat tranzacția" pe Ziare.com

#hotel 5 stele, #hotel Bucuresti, #cladire abandonata, #Bucuresti , #Stiri Administratie