În plină criză energetică și sanitară, un oraș din România plătește o sumă imensă pentru beculețe de Crăciun

Miercuri, 13 Octombrie 2021, ora 18:12
874 citiri
În plină criză energetică și sanitară, un oraș din România plătește o sumă imensă pentru beculețe de Crăciun
Sibiul este recunoscut pentru bogăția de luminițe cu care este decorată Piața Mare FOTO Facebook/ Târgul de Crăciun din Sibiu

Încep pregătirile pentru Crăciun. Administrațiile locale își îndreaptă deja atenția spre firmele care le-ar putea asigura iluminatul de sărbători.

La Sibiu, luminițele care vor decora principalele străzi și centrul municipiului vor costa anul acesta 500.000 de lei. O singură firmă a participat la licitația organizată în acest scop.

Potrivit paginii de Facebook Banii noștri Sibiu, firma câștigătoare este cea care, în urmă cu doi ani, a livrat bradul cu care a fost ornat centrul Sibiului, considerat cel mai scump brad de Crăciun din țară.

"500.000 de lei pentru luminiţele din Sibiu!

➡ furnizor: MK Illumination SRL, care ne-a dat în 2019 cel mai scump brad din ţară 🎄

MK Illumination a fost singurul participant la licitaţia pentru ornamentele festive. În 2019, când a furnizat bradul artificial pentru Piaţa Mare, oferta singurului potenţial concurent a fost declarată inadmisibilă. Tot de la MK a cumpărat anul trecut primăria figurine luminoase de 90.000 de lei", arată sursa citată.

...citeste mai departe despre "În plină criză energetică și sanitară, un oraș din România plătește o sumă imensă pentru beculețe de Crăciun" pe Ziare.com

#iluminat sarbatori, #luminite sarbatori, #luminite sibiu, #licitatie , #Stiri Administratie