Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Administratie > Stiri Administratie
A   A   A

Dezvoltatorii imobiliari din Marea Britanie, obligați să instaleze stații de încărcare a mașinilor electrice

Dezvoltatorii imobiliari din Marea Britanie, obligați să instaleze stații de încărcare a mașinilor electrice
Premierul Boris Johnson urmează să anunţe noua lege într-un discurs ce va fi ţinut luni FOTO Pixabay
Staţii de încărcare pentru vehiculele electrice vor trebui să fie instalate în noile clădiri din Marea Britanie începând de anul viitor, în conformitate cu un nou act legislativ ce urmează a fi anunţat luni de Boris Johnson, a informat biroul premierului britanic într-un comunicat difuzat duminică, transmite Reuters.
Conform sursei citate, aceste noi reglementări vor conduce la instalarea a 145.000 de noi staţii de încărcare în fiecare an, până în 2030, când vânzarea de autoturisme noi care funcţionează pe bază de benzină şi motorină va fi interzisă în Marea Britanie.

Reglementările se vor aplica atât locuinţelor noi, cât şi clădirilor non-rezidenţiale, precum birouri şi supermarketuri. De asemenea, se vor aplica şi clădirilor care trec prin renovări de amploare la finalul cărora vor avea mai mult de 10 locuri de parcare.

Premierul Boris Johnson urmează să anunţe noua lege într-un discurs ce va fi ţinut luni la conferinţa anuală a Confederaţiei Industriei Britanice.

Accelerarea investiţiilor în infrastructura de încărcare, în ideea de a facilita tranziţia la vehiculele electrice, este unul din elementele cuprinse într-o strategie naţională privind ajungerea la emisii zero, publicată luna trecută de guvernul britanic. ...citeste mai departe despre "Dezvoltatorii imobiliari din Marea Britanie, obligați să instaleze stații de încărcare a mașinilor electrice" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 08:55

 Articol citit de 267 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor