Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Administratie > Stiri Administratie
A   A   A

FOTO/VIDEO Primul segment din Autostrada Moldovei, varianta de ocolire a Bacaului, aproape de finalizare

FOTO/VIDEO Primul segment din Autostrada Moldovei, varianta de ocolire a Bacaului, aproape de finalizare
FOTO/Pro Infrastructura
Asociatia Pro Infrastructura a publicat o serie de imagini noi cu lucrarile la Varianta de Ocolire a Bacaului, primul segment din Autostrada Moldovei, despre care scriu ca este finalizata in proportie de 85%.
"Lucrarile la Variante de Ocolire Bacau, primul segment din Autostrada Moldovei (A7) se apropie de finalizare, desi termenul contractual este ianuarie 2022!

In prezent stadiul lucrarilor executate de asocierea Spedition UMB-Tehnostrade este de aproximativ 85%, existand deja strat de asfalt de uzura pe circa 7km din cei 16km ai sectiunii de autostrada. Finalizarea zonelor ramase in urma precum podul metalic de la Rusi-Ciutea depinde de conditiile meteo din aceasta toamna.
Ne exprimam speranta ca cel tarziu in primavara anului viitor romanii sa se poata folosi de acest segment deosebit de important de autostrada, iar Municipiul Bacau sa fie eliberat definitiv de aglomeratia si poluarea produsa de traficul rutier de tranzit", arata cei de la Pro Infrastructura....citeste mai departe despre "FOTO/VIDEO Primul segment din Autostrada Moldovei, varianta de ocolire a Bacaului, aproape de finalizare" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Marti, 13 Octombrie 2020, ora 12:32

 Articol citit de 359 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor