Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Administratie > Stiri Administratie
A   A   A

Grupul petrolier MOL va produce dezinfectant lichid

Grupul petrolier MOL va produce dezinfectant lichid
Foto: Arhiva Pixabay
Grupul petrolier ungar MOL a anuntat miercuri ca una dintre facilitatile sale a fost reconvertita pentru a produce dezinfectant lichid, in ideea de a ajuta la combaterea raspandirii coronavirusului.
Directorul de operatiuni de la MOL, Peter Ratatics, a declarat la o conferinta de presa ca facilitatea de la Almasfuzito, vestul Ungariei, va produce 50.000 de litri de dezinfectant lichid pe zi. Pana acum aceasta facilitatea a produs lichid pentru curatarea parbrizului autovehiculelor, transmite Reuters.

De asemenea, MOL va incepe sa produca dezinfectant la facilitatile sale din Croatia si Slovacia pentru a acoperi necesitatile pietei locale.
Potrivit cifrelor oficiale, Ungaria are 226 de cazuri confirmate de infectie cu coronavirus si 10 decese. Luni, premierul Viktor Orban i-a informat pe parlamentari ca Guvernul de la Budapesta analizeaza o carantina la nivel national pentru a combate virusul.

In Romania, MOL are un portofoliu extins de produse si servicii in domeniul comertului de carburanti, lubrifianti, produse petrochimice si bitum. In prezent, compania detine un numar de 218 statii de servicii, 2 depozite de carburanti, la Giurgiu si Tileagd si un terminal LPG la Tileagd.

Urmareste LIVE cele mai noi informatii despre pandemia de coronavirus ...citeste mai departe despre "Grupul petrolier MOL va produce dezinfectant lichid" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 25 Martie 2020, ora 17:21

 Articol citit de 549 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor