Korodi Attila, investit in functia de primar al municipiului Miercurea Ciuc: "Este o zi a responsabilitatii"

Luni, 26 Octombrie 2020, ora 19:06
426 citiri
Korodi Attila, investit in functia de primar al municipiului Miercurea Ciuc: "Este o zi a responsabilitatii"
FOTO Facebook/Korodi Attila

Noul primar al municipiului Miercurea Ciuc, Korodi Attila, a fost investit, luni, in functie, in cadrul unei sedinte festive si a declarat, dupa depunerea juramantului, ca este un om de echipa, iar aceasta echipa este formata atat din colegii sai din primarie si din consiliul local, cat si din cetatenii orasului.

"Ziua depunerii juramantului este o zi a responsabilitatii, dar pentru mine nu inseamna doar o responsabilitate individuala, toata cariera mea am lucrat in echipa. Pentru mine, Consiliul Local, colegii din cadrul Primariei, precum si cetatenii reprezinta echipa cu care vreau sa lucrez. Urmatorii zece ani de zile inseamna provocari noi, inseamna un deceniu pe care il incepem acum si calendaristic si atunci trebuie sa fim pregatiti, cu o Primarie deschisa, cu o autoritate locala deschisa, sa reusim sa luam deciziile cele mai bune, pentru ca atunci sunt convins ca deciziile noastre vor servi comunitatea', a declarat presei noul primar al orasului, la finalul sedintei festive.

El a punctat faptul ca atat comunitatea maghiara, cat si cea romana sau alte comunitati din oras reprezinta fundamentul activitatii noii echipe alese pe 27 septembrie.

"Suntem mai multe forte politice, si comunitatea romaneasca, prin PNL, este prezenta in Consiliul Local. Pentru noi, cei din UDMR, toti cei care sunt alaturi de noi in decizii, in pregatirea deciziilor, sunt partenerii nostri. Pentru noi, comunitatile maghiara, romana si alte comunitati sunt un fundament al activitatii noastre", a spus Korodi.

Noul primar a mai aratat ca municipiul Miercurea Ciuc este si trebuie sa ramana un bastion al comunitatii maghiare din Transilvania.

"Si la ora actuala orasul Miercurea Ciuc este un bastion al comunitatii maghiare din Transilvania si trebuie sa ramana. Si trebuie sa fim o comunitate viabila, pentru ca asta aduce si o valoare adaugata in sine, nu numai ceea ce facem in oras, ci si pentru toata comunitatea din Transilvania, care este una specifica", a afirmat Korodi.

Prezent la sedinta de investire, prefectul Ion Proca i-a multumit fostului primar, Raduly Robert Kalman, pentru activitatea sa si i-a spus primarului ales, Korodi Attila, ca ii doreste sa fie printre oamenii buni care lucreaza pentru binele comunitatii din Miercurea Ciuc.

"Stiti ca orasul asteapta mult de la voi, se asteapta mult si pentru ca stacheta deja e sus si se asteapta mult pentru ca oamenii, in general, asteapta in noutate sa vada ceea ce e folositor si bun pentru viata lor. Pana la u ...citeste mai departe despre "Korodi Attila, investit in functia de primar al municipiului Miercurea Ciuc: "Este o zi a responsabilitatii"" pe Ziare.com

#miercurea ciuc, #primar, #juramant , #Stiri Administratie