Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Administratie > Stiri Administratie
A   A   A

Ministrul Energiei, despre situația celor peste o mie de blocuri din București care nu au căldură: „Sincer să fiu, îmi pare rău”

Ministrul Energiei, despre situația celor peste o mie de blocuri din București care nu au căldură: „Sincer să fiu, îmi pare rău”
Ministrul Energiei, Virgil Popescu FOTO Facebook/Virgil Popescu
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, joi seară, că nu poate înţelege ce se întâmplă în Bucureşti, de ce peste o mie de blocuri nu au încălzire şi de ce nu există investiţii în repararea ţevilor de termoficare, mai ales că sunt bani pentru astfel de lucrări.
Întrebat, joi seară, la Digi 24, ce părere are despre faptul că peste 1.000 de blocuri din Bucureşti nu au încălzire, ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat că îi este greu să înţeleagă.

”Sincer să fiu, îmi pare rău de acest lucru, îmi pare rău că Termoenergetica nu reuşeşte să rezolve problema ţevilor sparte. Că e o problemă de ţevi sparte până la urmă, că nu s-au făcut investiţii. Dar nici acum când sunt bani şi s-au semnat contracte pe POIM nu s-au demarat investiţii”, a declarat Virgil Popescu.

Virgil Popescu a mai adăugat că Bucureştiul are cel mai mic preţ la gaz.

”Ce se întâmplă la Primăria Generală, ce se întâmplă la Consiliul General, ce se întâmplă la Termoenergetica în general, mie mi-e greu să înţeleg. Bucureştiul, care este cel mai bogat oraş din România, cu cel mai mare PIB pe cap locuitor are cel mai mic preţ la gaz, fiindcă din fericire ELCEN ştie să îşi facă treaba şi a contractat în vară gazul, are cel mai mic preţ la gaz”, a declarat Virgil Popescu. ...citeste mai departe despre "Ministrul Energiei, despre situația celor peste o mie de blocuri din București care nu au căldură: „Sincer să fiu, îmi pare rău”" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Vineri, 07 Ianuarie 2022, ora 07:27

 Articol citit de 521 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor