Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Administratie > Stiri Administratie
A   A   A

Ministrul Transporturilor: 700 de kilometri de autostrada si 300 de km de drum expres pot fi finalizati pana in 2024

Ministrul Transporturilor: 700 de kilometri de autostrada si 300 de km de drum expres pot fi finalizati pana in 2024
Lucrari la autostrada FOTO Facebook Ministerul Transporturilor
Romania ar putea avea 700 de kilometri noi de autostrada si 300 de kilometri de drum expres in urmatorii patru ani, avand in vedere tronsoanele pe care se lucreaza si cele pentru care se va da in curand ordinul de incepere a lucrarilor, a declarat joi, 15 octombrie, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la conferinta online RoInvest.
El a fost intrebat cati kilometri de autostrada vor fi finalizati in urmatorii patru ani.

"Avem in derulare proiecte importante si consideram ca 700 de kilometri de autostrada si 300 de km de drum expres pot fi finalizati", a spus ministrul.

In ceea ce priveste autostrazile, vor fi gata lotul 1 si lotul 5 din autostrada Sibiu-Pitesti, autostrada Lugoj-Deva, autostrada Transilvania integral, cu exceptia tronsonului care cuprinde tunelul Meses, autostrada A7 Ploiesti-Siret, mai putin loturile Pascani-Suceava si Suceava-Siret. La acestea se adauga A0, centura de nord si sud a Capitalei.

"Sunt 700 de kilometri de autostrada, unele tronsoane aflate in lucru, altele vor intra in lucru in perioada urmatoare, dar cert este ca pot fi finalizate, conform contractelor, pana in 2024", a subliniat oficialul guvernamental.

In ceea ce priveste drumurile expres, este vorba de Craiova-Pitesti, Braila-Galati, Focsani-Braila si Buzau-Braila.

"Sunt aproximativ 300 de kilometri de drum expres care pot fi finalizati in urmatorii patru ani", a completat Bode. ...citeste mai departe despre "Ministrul Transporturilor: 700 de kilometri de autostrada si 300 de km de drum expres pot fi finalizati pana in 2024" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Joi, 15 Octombrie 2020, ora 12:01

 Articol citit de 338 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor