Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Administratie > Stiri Administratie
A   A   A

A doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice începe astăzi. Pentru ce categorii pot fi generate vouchere

A doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice începe astăzi. Pentru ce categorii pot fi generate vouchere
Startul se dă la ora 10:00 FOTO Unsplash
A doua etapă de selectare a voucherelor în cadrul Programului Rabla pentru Electrocasnice începe astăzi, la ora 10.00. În această etapă pot fi generate vouchere pentru televizoare, laptopuri şi tablete.
Potrivit Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), în 3 decembrie la ora 10.00 începe a doua etapă de selectare a voucherelor din aplicaţia informatică dedicată Programului Rabla pentru Electrocasnice.

Persoanele fizice vor avea posibilitatea să intre în contul de utilizator creat şi să genereze vouchere aferente categoriei de electrocasnice dorite:

- 400 de lei pentru televizoare având cel puţin noua clasa energetică G;
- 500 de lei pentru laptopuri;

- 300 de lei pentru tablete.

Voucherele se pot genera până în 9 decembrie, ra 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape, adică 14 milioane de lei.

În urmă cu o săptămână, bugetul de 14 milioane de lei alocat primei etape a fost epuizat în cinci minute, după emiterea a 35.000 de vouchere, în valoare de 400 de lei fiecare.

Etapa a treia va începe în 10 decembrie, cu vouchere aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele. ...citeste mai departe despre "A doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice începe astăzi. Pentru ce categorii pot fi generate vouchere" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Vineri, 03 Decembrie 2021, ora 07:12

 Articol citit de 465 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor