Sute de români sunt blocați de zeci de ore pe un aeroport din Europa, după ce Wizzair a anulat două curse. "Oamenii sunt la limita răbdării"

Joi, 23 Iunie 2022, ora 11:41
414 citiri
Sute de români sunt blocați de zeci de ore pe un aeroport din Europa, după ce Wizzair a anulat două curse. "Oamenii sunt la limita răbdării"
Oamenii au primit paturi pliante și au dormit pe culoarele aeroportului FOTO Facebook/ Ovidiu H.

Anularea curselor aeriene pare să devină o practică a companiilor low-cost în ultima perioadă. Sute de români așteaptă de cel puțin 24 de ore îmbarcarea spre Timişoara şi Cluj de pe aeroportul din Dortmund, după ce Wizzair a decis să anuleze cursele.

Pasagerii nu au primit niciun fel de explicații cu privire la motivul care a dus la luarea acestei decizii, scrie adevarul.ro. Oamenii au fost nevoiți să doarmă în aeroport, care cum a putut, pentru ca joi dimineață să fie anunțați că mai au de aşteptat încă şapte ore. "Oamenii sunt la limita răbdării. Încă o amânare de 7 ore", a sris pe Facebook unul dintre pasagerii blocați pe aeroport care a descris și situația în care se află.

Wizzair a anulat în ultimul moment, miercuri, cursa Dortmund – Timişoara, care trebuia să plece în jurul 13,30 de pe aeroportul din Germania. Toţi pasagerii au fost anunţaţi că vor fi preluaţi de un avion care va pleca spre Cluj-Napoca, în jurul orei 19,00.

Coșmarul românilor care și-au cumpărat bilete la companii aeriene low-cost

Oamenii, unii dintre ei cu copii, au fost urcaţi după câteva ore într-un alt avion al companiei cu destinaţia Cluj-Napoca.

"Întâi au anulat zborul de Timișoara, apoi au urcat oamenii într-un avion supermurdar, care trebuia să plece spre Cluj Napoca. I-au ținut acolo aproape două ore, apoi i-au anunțat că zborul s-a anulat", mai scrie pasagerul român aflat pe aeroportul din Dortmund.

Cursa în care ar fi trebui să fie îmbarcaţi la ora 7.00 a fost anulată. S-a transmis că posibila plecare spre România ar putea avea loc la 13.10 sau 15.20. ...citeste mai departe despre "Sute de români sunt blocați de zeci de ore pe un aeroport din Europa, după ce Wizzair a anulat două curse. "Oamenii sunt la limita răbdării"" pe Ziare.com

#Wizzair, #cursa anulata, #pasageri, #pasageri avion, #turisti , #Stiri Administratie