Rompetrol, trimisa in judecata pentru ucidere din culpa in cazul exploziei de la Petromidia

Miercuri, 14 Decembrie 2016, ora 21:02
1179 citiri
Rompetrol, trimisa in judecata pentru ucidere din culpa in cazul exploziei de la Petromidia
Foto: Rompetrol Rafinare

Companiile Rompetrol Rafinare SA si Rominserv SRL au fost trimise in judecata pentru ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa, poluare accidentala si neluarea masurilor de securitate si sanatate in munca, in legatura cu explozia din luna august de la Rafinaria Petromidia, soldata cu decesul a doua persoane.

In acelasi dosar, au fost trimise in judecata patru persoane - Cornel Titi Oancea, Daniel Stanciu, Vasile Caraman si Ioan Marginean, pentru aceleasi fapte.

Amintim ca pe 22 august, in incinta Rafinariei Petromidia Navodari, a avut loc o explozie in urma careia doi angajati ai companiei Rominserv au decedat, iar alti doi au fost raniti.

Angajatii efectuau lucrari de reparatii la o conducta apartinand SC Rompetrol Rafinare. Conducta transporta distilat de vid, produs rezultat prin incalzirea titeiului la o temperatura cuprinsa intre 360 - 380 grade C.

In urma exploziei, s-a produs un incendiu pentru stingerea caruia au ...citeste mai departe despre "Rompetrol, trimisa in judecata pentru ucidere din culpa in cazul exploziei de la Petromidia" pe Ziare.com

#Rompetrol ucidere culpa explozie, #Rompetrol dosar ucidere culpa, #explozie Rompetrol morti , #Stiri Administratie